25.5 C
Σάμος
14/08/2025
Σαμιακά

Προκήρυξη θέσεων εργασίας στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος PHILOS

Περιγραφή εικόνας

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος: «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση – PHILOS», δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αφορά στην πλήρωση 1.575 θέσεων  εργασίας.

Η περίληψη της προκήρυξης δημοσιεύτηκε στον τύπο όπως ορίζει το άρθρο 21 παρ. 9 του Ν. 2190/1994. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 15:00.

Η πρόσκληση αφορά στη στελέχωση του προγράμματος με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, οδοντιάτρους, νοσηλευτές, μαιευτές/μαίες, φαρμακοποιούς, στατιστικούς, βιοστατιστικούς, πληροφορικούς, νομικούς, διοικητικούς, οικονομικούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, διασώστες, επισκέπτες/τριες υγείας, επόπτες υγείας, δημοσιογράφο, διαπολιτισμικούς μεσολαβητές, γενικούς συντονιστές υγειονομικών Υπηρεσιών και συντονιστές πεδίου.

Τα νέα στελέχη θα ενισχύσουν περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα Υγείας  και θα συμβάλλουν στην παροχή  υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε πρόσφυγες/μετανάστες που διαμένουν στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης  των νησιών και  στα κέντρα φιλοξενίας της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Το Υπουργείο Υγείας προβλέπει  πρόσθετα κίνητρα (οικονομικά και προϋπηρεσίας) σε γιατρούς και οδοντιάτρους που θα εργαστούν σε εγκαταστάσεις φιλοξενίας και ταυτοποίησης προσφύγων μέσω του προγράμματος PHILOS II .Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι γιατροί και οι οδοντίατροι που εργάζονται σε εγκαταστάσεις προσφύγων, θα λαμβάνουν τον διπλάσιο μισθό του ιατρού υπηρεσίας υπαίθρου και επιπλέον 400€ (επίδομα αγόνου) θα λαμβάνουν όσοι εργάζονται στις παραμεθόριες περιοχές της Χίου, της Λέσβου, της Σάμου, της Κω, της Λέρου και του Έβρου.

Οι ειδικευμένοι ιατροί και οδοντίατροι που εργάζονται στα Νοσοκομεία και στις δημόσιες δομές του Ε.Σ.Υ., θα λαμβάνουν επιπρόσθετα το επίδομα νοσοκομειακής απασχόλησης του Επιμελητή Β΄, που ανέρχεται σε 280 € μεικτά και οι άνευ ειδικότητας το επίδομα νοσοκομειακής απασχόλησης του ειδικευόμενου ιατρού, που ανέρχεται σε 230 €.

Για το πλήρες κείμενο της προκήρυξης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες:  http://www.keelpno.gr/   και  https://bit.ly/2xOCMUy

Related posts

Συνελήφθη 29χρονος στη Σάμο για διευκόλυνση παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτων χωρών

admin

Ρευματολόγος στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου κάθε Παρασκευή

admin

Καθυστερημένη αντίδραση του ΥΠΑΙΘΑ: “Δυσάρεστα περιστατικά περιήλθαν σε γνώση μας”

admin

Θεία Λειτουργία στον ιστορικό Ιερό Ναό Αγίου Μακαρίου Μύλων Σάμου

admin

Εορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Εγκύκλιος του Μητροπολίτη Σάμου & Ικαρίας κ.κ. Ευσεβίου

admin

Μανώλης Κάρλας: Το Υπουργείο Πολιτισμού και η σεισμόπληκτη Σάμος

admin

Δύο θέσεις εργασίας στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Καρλοβασίου

admin

Δήμαρχος Δυτικής Σάμου: Απαντήσεις σε κριτικές για το μαρτυρικό χωριό Καστανιάς και τα έργα στο Ποτάμι

admin

Πνίγηκε στους Φούρνους η ηθοποιός Σοφία Σεϊρλή

admin