21.9 C
Σάμος
30/05/2025
Σαμιακά

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων»

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2018-19 σαράντα (40) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών (ΦΕΚ 3123/31-7-2018).

Το Πρόγραμμα απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) στην Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων, με τις ακόλουθες ειδικεύσεις:

(α) Μάνατζμεντ αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων,

(β) Μάρκετινγκ αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων και

(γ) Οικονομική διαχείριση αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων.

Η χρονική διάρκεια φοίτησης στο Π.Μ.Σ. για τη λήψη Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) ορίζεται σε τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε δέκα (10) μαθήματα κατά τη διάρκεια δύο διδακτικών εξαμήνων, καθώς και η εκπόνηση Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας κατά τη διάρκεια του 3ου εξαμήνου. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας την δια ζώσης εκπαίδευση (που περιλαμβάνει 65% των συνολικών ωρών διδασκαλίας) και τη μέθοδο της σύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης (που περιλαμβάνει 35% των συνολικών ωρών διδασκαλίας). Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Πανεπιστημίων της ημεδαπής και αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής και πτυχιούχοι Τμημάτων ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά το διάστημα 21.08.2018-28.09.2018.

Ταυτόχρονα με την ηλεκτρονική αίτηση, ο/η υποψήφιος-α καλείται να υποβάλει ηλεκτρονικά και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αυτά περιγράφονται αναλυτικά στην παρούσα προκήρυξη. Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται μόνο ως αρχεία pdf. Σε περίπτωση που τα υποβαλλόμενα δικαιολογητικά σε κάποιο πεδίο είναι παραπάνω από ένα αρχείο, θα πρέπει να υποβάλλονται σε ένα ενιαίο αρχείο pdf (π.χ. Αποδεικτικό Αγγλικής γλώσσας & η επίσημη μετάφρασή του)

Aίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων»
http://195.251.113.134/formtools/modules/form_builder/published/pms_application_new.php

Πλήρες κείμενο προκήρυξης
http://pmssm.uop.gr/images/uop/docs/Prokirixi_2018-19.pdf

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δρ. Άννα
Κουρτεσοπούλου, Υπεύθυνη Γραμματείας του ΠΜΣ «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού,
του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Λ. Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη & Πλαταιών, Σπάρτη, ΤΚ. 23100
κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00–14:00, τηλέφωνο: 27310-89670, Φαξ: 27310-89656,ιστοσελίδα http://pmssm.uop.gr/ και email: akourtes@uop.gr.

Ο Διευθυντής του ΠΜΣ

Καθηγητής, Θάνος Κριεμάδης

Related posts

Βαρύ πρόστιμο και τελεσίγραφο στον Δήμο Ανατολικής Σάμου για τη συνεχιζόμενη ρύπανση στο Λιμάνι Βαθέος από τον Βιολογικό Καθαρισμό

admin

Erasmus+ στη Σάμο: Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση επενδύει στην εξωστρέφεια και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών

admin

Σάμος: Αύριο η εκδήλωση για το έγκλημα των Τεμπών – Ομιλητές Καρυστιανού, Ασλανίδης, Θάνου

admin

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου: «Ποιος απαξιώνει το νοσοκομείο, εμείς ή οι επιλογές της κυβέρνησης;»

admin

3.451.500 ευρώ για τον βιολογικό πόλεως Σάμου 

admin

Σε απόγνωση οι παραγωγοί της υπαίθριας αγοράς στη Σάμο: Ακατάλληλοι χώροι, απειλές προστίμων και αίτημα για άμεσες λύσεις

admin

Επιβολή διοικητικού προστίμου για καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών στη Σάμο

admin

Πρωινή vs Βραδινή ρουτίνα περιποίησης προσώπου

admin

Το Ινστιτούτο Αρχιπέλαγος “χτίζει” το μέλλον της περιβαλλοντικής ενημέρωσης στη Σάμο

admin