23.9 C
Σάμος
06/06/2025
Σαμιακά

Στη Σάμο για Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 300 Τούρκοι πολίτες

Αλλαγή του χρόνου στη Σάμο θα κάνουν περίπου 300 Τούρκοι,οι οποίοι θα φτάσουν στο νησί μας το Σαββατοκύριακο. Οι Τούρκοι επισκέπτες θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία της πρωτεύουσας του νησιού, ενώ έχει προγραμματιστεί να κάνουν ρεβεγιόν στο Βαθύ και στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τους 193 Τούρκους έχει κλειστεί ρεζερβέ εστιατόριο με ζωντανή μουσική στον Άγιο Κωνσταντίνο για την παραμονή της πρωτοχρονιάς ,ενώ οι υπόλοιποι θα υποδεχθούν το νέο έτος στο Βαθύ της Σάμου.

Η όλη προσπάθεια υλοποιείται με την αρωγή του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκου Κατρακάζου και του Πρoέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Ελισσαίου Μαυρατζώτη, στο πλαίσιο στοχευμένων προσπαθειών που καταβάλλουν τα τελευταία χρόνια για την προσέλκυση Τούρκων επισκεπτών και την χειμερινή περίοδο στη Σάμο.

Το σίγουρο είναι ότι θα ζήσουν μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς, που προσφέρει απλόχερα το ακριτικό μας νησί.

Related posts

Δήλωση του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ) για την Ανθρωπιστική Καταστροφή στη Γάζα

admin

Μ. Φιλιππή: «Ολιγαρχικό μοντέλο ηγεσίας στον Δήμο Δυτικής Σάμου»

admin

«Χρυσή» ημέρα για τη Σάμο: Το MSC Explora I και τα πλοία της γραμμής έφεραν πάνω από 2.200 επισκέπτες

admin

Μεταναστευτικό: Μηνυτήρια αναφορά Γ. Καλτάκη στην Εισαγγελία Σάμου

admin

Με «Άριστα Παμψηφεί» έγινε αποδεκτή η διδακτορική διατριβή του Σταύρου Μιχαλόπουλου

admin

Αξιολόγηση Δήμων Σάμου: «Άριστα» στα ΚΕΠ, «κάτω από τη βάση» η ανακύκλωση και οι δρόμοι

admin

Αλλαγές στα δρομολόγια του κρουαζιερόπλοιου KZ Monet λόγω αυξημένης κίνησης

admin

Καλτάκης σε Βορίδη: “Εικόνες ντροπής που δυσφημίζουν το νησί” – Αίτημα για άμεσα μέτρα στο μεταναστευτικό

admin

Σάμος: Απίστευτες σκηνές στο Ποτάμι – Ταχύπλοο αποβίβασε μετανάστες μπροστά στα έκπληκτα μάτια λουομένων

admin