02/09/2026
Σαμιακά

Ρόφημα ζεστής σοκολάτας με το υπέροχο Samos Nectar

SAMOS NECTAR_VALENTINE

Για εκείνους που αναζητούν την απλότητα μα και την ποιότητα των γεύσεων, ο συνδυασμός σοκολάτας με το υπέροχο Samos Nectar, ένα από τα καλύτερα κρασιά στον κόσμο από υπερώριμο, λιαστό σταφύλι που παλαιώνει 6 χρόνια σε δρύινα βαρέλια, αποτελεί μια «γλυκιά» πρόταση για την ημέρα που καθιερώθηκε να γιορτάζεται η ερωτική διάθεση.

Ρόφημα ζεστής σοκολάτας με το υπέροχο Samos Nectar

Η συνταγή είναι πραγματικά εύκολη και το αποτέλεσμα λαχταριστό, καθώς συνδυάζει τη «ζεστασιά» της σοκολάτας και τα ξεχωριστά αρώματα σταφίδας, αποξηραμένων φρούτων, μελιού και ξηρών καρπών που αναδύονται από το Samos Nectar του ΕΟΣ Σάμου.

Yλικά

400 ml γάλα

150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

100 ml Samos Nectar

Eκτέλεση

Ρίχνουμε σε μεγάλο μπολ τη σοκολάτα, σπασμένη σε μικρά κομματάκια.

Βάζουμε το γάλα σε μια μικρή κατσαρόλα, να πάρει μία βράση. Αποσύρουμε αμέσως το σκεύος από τη φωτιά. Προσθέτουμε το ζεστό μείγμα γάλακτος στο μπολ με τη σοκολάτα και τα μπαχαρικά. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει εντελώς η σοκολάτα. Προσθέτουμε το Samos Nectar. Στη συνέχεια, χτυπάμε λίγο γάλα μέχρι να σχηματιστεί αφρόγαλα.

Σερβίρουμε σε δύο κούπες και πασπαλίζουμε με τρίμματα σοκολάτας.Ρόφημα ζεστής σοκολάτας με το υπέροχο Samos Nectar

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Στο βάθρο του Ημιμαραθωνίου Χίου ο Δημήτρης Σκαπέτης

ΣΑΕΚ Σάμου: Άνοιξαν οι αιτήσεις για το 2026-2027

Δύο εκθέσεις οπλικών συστημάτων από την 79 ΑΔΤΕ σε Βαθύ και Καρλόβασι

Νίκος Μελάς ο νέος δήμαρχος Φούρνων Κορσεών

Παραιτήθηκε μετά από 25 χρόνια η κοινωνική λειτουργός Τόνια Κονταξή. Μιλά για απαξίωση του ΚΕΦΙΑΠ Σάμου

ΚΕΦΙΑΠ Σάμου με μόλις δύο φυσικοθεραπευτές μετά την παραίτηση κοινωνικής λειτουργού