25/09/2026
Σαμιακά

Σάμος: Επιβεβαιώνονται καθημερινά τα αισιόδοξα μηνύματα για την τουριστική κίνηση

pithagoreio

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τη φετινή τουριστική σεζόν σύμφωνα με τον τουριστικό πράκτορα του Samos Holidays, Κώστα Έλληνα, χωρίς ωστόσο, όπως δήλωσε, να μπορεί η Σάμος να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει τα τελευταία χρόνια για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Ο Απρίλιος ξεκίνησε καλά όμως ο Μάιος δεν έχει την κίνηση που θα έπρεπε για να κάνει τη διαφορά όπως είπε ο τουριστικός πράκτορας. «Είναι κάτι που προσπαθούμε ωστόσο οι ανταγωνιστικοί προορισμοί όπως η Ρόδος και η Κρήτη λόγω των πολλών και μεγάλων ξενοδοχείων κάνουν οικονομικές προσφορές που αδυνατεί να ανταγωνιστεί η Σάμος», τόνισε με έμφαση.

Τέλος αναφέρθηκε στις άοκνες προσπάθειες που πρέπει να υπάρξουν από όλους τους αρμόδιους φορείς και επαγγελματίες τουρισμού ώστε η τουριστική σεζόν να ξεκινά τον Απρίλιο και να τελειώνει τον Οκτώβριο και να μην αρκούνται οι Σαμιώτες σε 4 μήνες τουριστικής κίνησης η οποία δεν μπορεί να καλύψει όπως είπε τις υποχρεώσεις των υπόλοιπων μηνών.

 

Πηγή: ertnews.gr

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Φωτιά στο Blue Carrier 2 βόρεια της Μυκόνου: Στην Τήνο οι 29 επιβαίνοντες

Σάμος: Ο Ιατρικός Σύλλογος ζητά από τους πολίτες να καταγγέλλουν παράνομες ενέσεις botox

Σάμος: Στις τουρκικές ακτές εντοπίστηκε νεκρός ο 50χρονος που αγνοούνταν

Δύο νέα μηχανήματα στο Νοσοκομείο Σάμου: τι εξυπηρετούν σε νεογνά και επείγοντα

Κλιμάκιο του ΥΠΕΝ στη Σάμο για τους αγριόχοιρους

Ειδικό εποχικό βοήθημα οικοδόμων: Αιτήσεις έως 30 Νοεμβρίου, ποσό 1.064,12 ευρώ