25/08/2026
Σαμιακά

Σάμος: Οι πρώτες πτήσεις charter από εξωτερικό για το 2023

tsarter

Ξεκίνησε και επίσημα η νέα καλοκαιρινή τουριστική περίοδος, σήμερα Πέμπτη, 20 Απριλίου, με τις πρώτες πτήσεις τσάρτερ από την Ολλανδία. Περίπου στις 10:00 προσγειώθηκε η πρώτη πτήση της αεροπορικής εταιρείας Transavia, από το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, μεταφέροντας πελάτες των tour operators SUNWEB, Eliza was here και Ross Holidays.

Μία ώρα αργότερα αναμένεται δεύτερη πτήση, και πάλι από το Άμστερνταμ, με πελάτες της εταιρείας Corendon.

Σάμος: Οι πρώτες πτήσεις charter από εξωτερικό για το 2023

Το Επιμελητήριο Σάμου διοργάνωσε και φέτος την υποδοχή των πρώτων ξένων επισκεπτών μας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυθαγορείου «Ο Λυκούργος», προσφέροντας αναμνηστικά και εκλεκτά προϊόντα της Σάμου («Δίκαιη κούπα» Πυθαγόρα, γλυκό κρασί, ορχιδέες, ούζο και ντοματίνια).

Το Σάββατο, 22 Απριλίου, αναμένονται και νέες πτήσεις από Ολλανδία ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν σταδιακά πτήσεις και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες όπως Πολωνία, Σκανδιναβία, και λίγο αργότερα Γερμανία.

Να ευχηθούμε σε όλους μια καλή τουριστική σεζόν!

ΠΗΓΗ samiakonvima.gr
G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που εκρήγνυται βλήμα στη φωτιά στον Μαραθόκαμπο Σάμου – Χωρίς ενεργό μέτωπο

Φωτιά σε δασική έκταση στη Βαγγελίστρα Μαραθόκαμπου

Καστανιά Σάμου: 83 χρόνια μνήμης, εκδήλωση την Κυριακή 30 Αυγούστου

Έφτασαν στη Σάμο οι 200 μετανάστες από την Κρήτη

Σάμος: Εμμένει στο ψήφισμα Ιουνίου για τις μεταφορές μεταναστών – Συνάντηση με τον Υπουργό μέσα στην εβδομάδα

Ηράκλειο-Σάμος με το EXPRESS JET για τη μεταφορά αιτούντων άσυλο