11/05/2025
Πολιτιστικά

Σε εκλογές προχωρά ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος “ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ”

Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου μας, επιβάλλεται η διενέργεια αρχαιρεσιών για την ενημέρωση όλων των μελών για τα έως σήμερα πεπραγμένα του συλλόγου και την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές συνθήκες λόγω της ελλείψεως καταλλήλου χώρου για την συγκέντρωση πολλών ατόμων για την διεξαγωγή ενημέρωσης, συζήτησης ανταλλαγής απόψεων κ.λ.π. το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ομόφωνα αποφάσισε τα ακόλουθα:

  1. Την ενημέρωση των μελών για τα έως σήμερα πεπραγμένα του συλλόγου, με κατ’ ιδίαν ενημέρωση από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου προς τα μέλη του Συλλόγου που επιθυμούν επί των πεπραγμένων και των προβλημάτων του συλλόγου.
  2. Την εκτέλεση των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου την 27η Αυγούστου 2023 με την παρακάτω περιγραφόμενη διαδικασία:
  3. Δήλωση των επιθυμούντων μελών του Συλλόγου για την υποψηφιότητά των στις εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έως την 23η Αυγούστου 2023 στο τηλέφωνο 6945877104.
  4. Την Κυριακή 27η η Αυγούστου 2023, στο προσωρινό γραφείο του Συλλόγου (έναντι Αναψυκτήριου “Luigi”) θα υπάρχει “Κάλπη” όπου στις ώρες 09:00 έως 12:00 και 17:00 έως 20:00 θα μπορούν να προσέρχονται τα μέλη, για να ψηφίζουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Σημειώνεται ότι εγγραφή νέου μέλους είναι δυνατόν να γίνει και πριν αυτό ψηφίσει.

iii. Το σφράγισμα της κάλπης θα γίνει παρουσία των επιθυμούντων να παραβρεθούν υποψηφίων, 15 λεπτά πριν την έναρξη της ψηφοφορίας.

  1. Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας θα γίνεται καταγραφή των ψηφισάντων σε ειδικό κατάλογο στον οποίο και θα υπογράφουν για την διασφάλιση της εγκυρότητας.
  2. Η αποσφράγιση της κάλπης και η καταμέτρηση των ψήφων θα γίνει παρουσία των υποψηφίων αλλά και μελών του συλλόγου που επιθυμούν να παραβρεθούν.
  3. Τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών θα αναρτηθούν στην είσοδο του προσωρινού γραφείου του Συλλόγου.

Επιπρόσθετα την ημέρα της ψηφοφορίας θα υπάρχει η δυνατότητα:

  1. Tης ενημέρωσης και υποβολής πιθανών ερωτήσεων, στο παρευρισκόμενο προς τούτο μέλος του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Της ελεύθερης πρόσβασης στο Καταστατικό.
  3. Της προαιρετικής καταβολής της ετήσιας συνδρομής.

Παράκληση για την υποβολή υποψηφιοτήτων αλλά και της ευρείας προσέλευσή σας στην ψηφοφορία .

Ο Σύλλογος, μας χρειάζεται όλους.

Related posts

«Η Θάλασσα και ο Γέρος» με τον Τάσο Νούσια έρχεται στη Σάμο για δύο παραστάσεις

admin

Η «Μούσα των Σαμίων» τιμά τον Νίκο Γκάτσο με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα

admin

Το “Lebensraum” του Θανάση Τριαρίδη έρχεται από τη Θεατρική Ομάδα Καρλοβάσου

admin

Όταν η Φιλαρμονική του Βαθύλλου συναντά τη Samos School of Dance: Γιορτή Χορού στην Πλατεία Πυθαγόρα

admin

Λογικός Εκ Γενετής”: Η Κέλλυ Βουδούρη μας συγκινεί με το νέο της τραγούδι

admin

Διπλό Τεύχος-Ορόσημο για τον Απόπλου

admin

1ο Πανελλήνιο Βραβείο στην κατηγορία «Τραγούδι» του Make A Wish για το Δημοτικό Σχολείο Βαθέος!

admin

“Έχουμε όλες την ίδια ιστορία”- Tελευταία παράσταση 

admin

Το 11ο Σαμιακό Μαθητικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα: Οι νικητές

admin