13/12/2025
Περιφερειακά

Σε προληπτική καραντίνα ο Περιφερειάρχης. Θετικός ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης

Σε προληπτική καραντίνα θα βρίσκεται για τις επόμενες ημέρες ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου μετά την θετική διάγνωση του τεστ για Κορωνοϊό που έκανε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης κ. Δημοσθένης Χατζηγιάννης όπως ο ίδιος ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης, αν και ήταν ασυμπτωματικός.

Ο κύριος Χατζηγιάννης, του οποίου η γυναίκα νοσεί επίσης, επισκέφτηκε τα γραφεία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στην Μυτιλήνη τις προηγούμενες ημέρες.

Η Περιφέρεια παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προχωρά σε απολύμανση των γραφείων, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά.

Προληπτικά ο κύριος Μουτζούρης θα βρίσκεται σε καραντίνα και θα ακολουθήσει το πρωτόκολλο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).