20/08/2026
Σαμιακά

Στάντζος προς Κεραμέως : “Ίδρυση και ανέγερση Σχολής στον χώρο του πρώην ΚΥΤ Σάμου”

κυτ σαμου

Την ίδρυση και ανέγερση Σχολής στον χώρο του πρώην ΚΥΤ Σάμου πρότεινε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γ. Στάντζος, κατά την διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο γραφείο του Βουλευτή Σάμου Χ. Στεφανάδη, παρουσία της υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως.

«Μετά από πρόσκληση του Βουλευτή Σάμου κου Στεφανάδη συμμετείχαμε σε σύσκεψη ,στο γραφείο του , παρουσία της Υπουργού Παιδείας κας Κεραμέως . Θέσαμε στην Υπουργό όλα τα θέματα που αφορούν την λειτουργία των σχολείων μας , ιδιαίτερα των απομακρυσμένων κοινοτήτων, τα ώριμα προς  χρηματοδότηση αιτήματα  για τις αποκαταστάσεις των σεισμόπληκτων σχολικών μονάδων καθώς και θεσμικά αιτήματα . Επανερχόμενος έθεσα υπ όψιν της κας Υπουργού την πρόταση για ίδρυση και ανέγερση Σχολής στον χώρο του πρώην ΚΥΤ Σάμου που σύντομα θα περιέλθει στην ιδιοκτησία του Δήμου. Εκ μέρους του Δήμος Ανατολικής Σάμου – Municipality of Eastern Samos   συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ.Καρράς και Βογιατζής και ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Αξιώτης» αναφέρει με ανάρτηση του ο δήμαρχος Ανατολικής Σαμου .

Στάντζος προς Κεραμέως : “Ίδρυση και ανέγερση Σχολής στον χώρο του πρώην ΚΥΤ Σάμου”
Φωτογραφία Γιάννης Νέγρης

Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως συμμετέχει στις εργασίες του συνεδρίου “Γυναίκα, Υγεία, Μακροζωία” που πραγματοποιείται στη Σάμο στο αμφιθέατρο του Ξενοδοχείου Doryssa και είναι ομιλήτρια με θέμα «συμβολή της εκπαίδευσης στην υγεία και τη μακροζωία».

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Νέο Χωροταξικό για τις ΑΠΕ: Τι αλλάζει για τη Σάμο

Φούρνοι: Παλικαρίσια σήκωσε το φέρετρο του Δημήτρη Καρύδη ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, συνοδοιπόρος του και στην ασθένεια

Συγκίνηση στους Φούρνους: Με κόρνες καϊκιών, πλοίων και καπνογόνα αποχαιρέτησαν τον δήμαρχο Δημήτρη Καρύδη

Στα σκαριά ξενώνας φιλοξενίας για θύματα ενδοοικογενειακής βίας στην Ανατολική Σάμο μέσω του LEADER

Εθελοντική αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου

Καρλόβασι: Βραδιά Αγάπης με μουσική και λαχειοφόρο για το Γηροκομείο «Ευγηρίας Πρόνοια»