26.9 C
Σάμος
26/08/2025
Περιφερειακά

Στην Ergo Marathon Expo η Περιφέρεια Β. Αιγαίου

Περιγραφή εικόνας

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετέχει για πρώτη φορά στην μεγάλη αθλητική γιορτή, στην  έκθεση  ERGO Marathon Expo 2021 προβάλλοντας τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενούνται στα νησιά μας και στοχεύοντας στην ανάδειξη  των μοναδικών εμπειριών που προσφέρει το Βόρειο Αιγαίο.

Η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, ως ειδική μορφή τουρισμού μαζί με την   θεσμοθέτηση και καθιέρωση  μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την Περιφέρεια .

Στα πλαίσια αυτών, το Σάββατο 23/11 2021 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης θα παραστεί  σε  εκδήλωση  στο περίπτερο της Περιφέρειας και προσκαλεί όλους για να τιμήσουμε τους αθλητές του Βορείου Αιγαίου  και να ευχηθούμε καλή τύχη στους συμμετέχοντες στον μεγάλο διεθνή αγώνα δρόμου, τον κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Related posts

Ξεκάθαρη θέση Μουτζούρη στον Πλεύρη για τη Βάστρια: «Είμαστε κάθετα αντίθετοι»

admin

Σύσκεψη για την Βάστρια

admin

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης μεταβαίνει επειγόντως στη Χίο λόγω της πυρκαγιάς

admin

Μουτζούρης: Εντυπωσιακή αύξηση τουρισμού στο Βόρειο Αιγαίο

admin

Η ταξιδιωτική εκπομπή “Χωρίς Πυξίδα” στην Ικαρία και τη Σάμο: Τι θα δούμε στα αφιερώματα της ΕΡΤ

admin

Μήνυμα του Περιφερειάρχη για την 201η επέτειο της Ναυμαχίας της Μυκάλης

admin

12 νέα πυροσβεστικά οχήματα ενισχύουν το Βόρειο Αιγαίο

admin

«Πρόγραμμα Εορτασμού της 6ης Αυγούστου – Μεταμορφώσεως του Σωτήρος – Ημέρα της 201ης Επετείου της Ναυμαχίας της Μυκάλης»

admin

Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για συμπλήρωση 113 χρόνων απο την απελευθέρωση της Ικαρίας

admin