06/11/2025
Σαμιακά

Στηρίζουμε το τμήμα βόλεϊ του Α.Σ. Κέρκη

Το Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Οκτωβρίου, το τμήμα βόλεϊ του Α.Σ. Κέρκη θα πραγματοποιήσει σειρά εκδηλώσεων ανοίγοντας έτσι την αθλητική σεζόν 2018-2019.

Ποιο συγκεκριμένα, το Σάββατο και ώρα 11:00 πμ, θα διεξαχθεί το πρώτο επίσημο φιλικό παιχνίδι της ομάδας στη Σάμο , εναντίον του Φοίβου Μελισσιών, ομάδα που αγωνίζεται στον άλλο όμιλο της β εθνικής κατηγορίας , στα πλαίσια του τουρνουά προετοιμασίας που συνδιοργανώνεται με την περιφέρεια βορείου αιγαίου στο κλειστό γήπεδο Καρλοβάσου.

Έπειτα , στις 16:00 μμ , στο ξενοδοχείο Samos Bay, θα τελεστεί ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας , θα γίνει παρουσίαση των παικτών , της νέας επίσημης αγωνιστικής εμφάνισης καθώς και των χορηγών του τμήματος.

Αργότερα στις 19:00 μμ, ξανά στο γήπεδο Καρλοβάσου, θα συνεχιστούν τα φιλικά παιχνίδια , αυτή την φορά με αντίπαλο την αμάδα της Καλαμάτας , που επίσης αγωνίζεται στον άλλο όμιλο της β εθνικής κατηγορίας.

Στον συγκεκριμένο αγώνα θα τιμηθούν και πρώην παίκτες της ομάδας που βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια με την αγωνιστική τους παρουσία και όχι μόνο.

Τέλος την Κυριακή και ώρα 10:00 πμ θα κλείσει το τουρνουά, με τον αγώνα Φοίβος Μελισσιών-Καλαμάτα στο ίδιο γήπεδο.
Να σημειωθεί ότι είσοδος σε όλους τους αγώνες του τουρνουά είναι ελεύθερη.

Related posts

Νέες ρυθμίσεις για ωράρια, υπερωρίες και 13ωρο στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Σάμου

admin

Παρουσιάζεται το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Σάμου

admin

Συνάντηση Διοικητή Νοσοκομείου Σάμου με τον Ιατρικό Σύλλογο

admin

Σάμος: Έλεγχος βηματοδοτών με τη συνδρομή της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

admin

Ασθενής σεισμική δόνηση στη θαλάσσια περιοχή του Καρλοβάσου

admin

Κώστας Μουτζούρης: «Υποδειγματική και ταχύτατη κατασκευή του αλιευτικού έργου στην Αγία Παρασκευή Σάμου»

admin

Κλείνει κάθε Τετάρτη ο διάδρομος του «Αρίσταρχος ο Σάμιος» για τεχνικές παρεμβάσεις

admin

Μαζικές απεργιακές συγκεντρώσεις σε Σάμο και Ικαρία ενάντια στο κλείσιμο των ΕΛΤΑ

admin

4 Νοεμβρίου 1996: Το τραγικό ναυτικό δυστύχημα έξω από το Βαθύ της Σάμου

admin