29/04/2026
Πολιτικά

Στη Σάμο θα βρεθεί ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς

Åðåîåñãáóßá êáé åîÝôáóç óôçí êïéíÞ óõíåäñßáóç ôùí åðéôñïðþí Äçìüóéáò Äéïßêçóçò, Äçìüóéáò ÔÜîçò êáé Äéêáéïóýíçò êáé Ðñïóôáóßáò ÐåñéâÜëëïíôïò ôïõ ó÷åäßïõ íüìïõ ôïõ Õðïõñãåßïõ Ðñïóôáóßáò ôïõ Ðïëßôç "Åèíéêüò Ìç÷áíéóìüò Äéá÷åßñéóçò Êñßóåùí êáé Áíôéìåôþðéóçò Êéíäýíùí, áíáäéÜñèñùóç ôçò ÃåíéêÞò Ãñáììáôåßáò ÐïëéôéêÞò Ðñïóôáóßáò, áíáâÜèìéóç óõóôÞìáôïò åèåëïíôéóìïý ðïëéôéêÞò ðñïóôáóßáò, áíáäéïñãÜíùóç ôïõ Ðõñïóâåóôéêïý Óþìáôïò êáé Üëëåò äéáôÜîåéò", ôçí Ôñßôç 28 Éáíïõáñßïõ 2020. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

 

Στη Σάμο θα βρεθεί την Κυριακή, 28 Ιουνίου, στις 3 το μεσημέρι, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος θα πραγματοποιήσει διαδοχικές επισκέψεις στα 18 αεροδρόμια που θα ανοίξουν για τους τουρίστες την 1η Ιουλίου.

 

Ο κ. Χαρδαλιάς θα «επιθεωρήσει» τα αεροδρόμια μέσα σε διάστημα 4 ημερών, και ταυτόχρονα θα συντονίσει τις προετοιμασίες που ήδη γίνονται στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, ενώ επίσης θα έχει συσκέψεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (ΥΠΑ, Φορείς Διαχείρισης Αεροδρομίων, Στελέχη των ΕΔ, της ΕΛΑΣ και του ΠΣ), για τον καλύτερο συντονισμό της εφαρμογής των μέτρων και πρωτοκόλλων ασφαλούς λειτουργίας των αεροδρομίων και θα συναντηθεί και με τους εκπροσώπους των ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού της κάθε περιοχής.

Να σημειωθεί πως η πρώτη πτήση τσάρτερ αναμένεται στη Σάμο από την Ελβετία στις 1η Ιουλίου και ακολουθούν στις 2 Ιουλίου πτήσεις από Ολλανδία και τρεις ημέρες αργότερα από Γερμανία.

Πηγή Σαμιακό Βήμα

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης από υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Ένταξη του Τμήματος Μαθηματικών Σάμου στο 4ο πεδίο: «Από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος» λέει η υπουργός Ζαχαράκη

ΚΚΕ Σάμου-Ικαρίας: «Το ίδιο κακόγουστο έργο» με τις προσλήψεις στην υγεία

ΠΑΣΟΚ Σάμου: «Πειραματόζωο» του Βορείου Αιγαίου το νησί για την Υγεία»

Πασχαλινό μήνυμα του βουλευτή N. Σάμου Χριστόδουλου Στεφανάδη

Σάμος: Σε προκήρυξη θέσεις γιατρών και νοσηλευτών μετά τη σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας