28/07/2026
Δήμος

Στη Σάμο ο Γιώργος Πατούλης

ss_252863_174396_type13262

Στη Σάμο θα έρθει ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας, κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος θα παραβρεθεί στα εγκαίνια του συμβουλευτικού σταθμού για την άνοια που ιδρύει ο δήμος ανατολικής Σάμου.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 10.30 το πρωί της Πέμπτης, 31 Οκτωβρίου, στο κτίριο της Σαμιακής Αγοράς, 2ος όροφος, στην πόλη της Σάμου όπου στεγάζεται το ΝΠΔΔ – «Σαμιακή Αρωγή».

Στις 12.30, στην αίθουσα του δημαρχιακού μεγάρου του δήμου ανατολικής Σάμου, θα ακολουθήσει η παρουσίαση του Προφίλ Υγείας του πρώην Δήμου Σάμου. Στην εκδήλωση παρουσίασης θα μιλήσουν οι Γιώργος Πατούλης, ο καθηγητής Κοινωνικής &  Προληπτικής Ιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννης Τούντας, ο ψυχολόγος και συνεργάτης του Κέντρου Μελετών Υγείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Ευστάθιος Παπαχρήστου και η συντονίστρια του προγράμματος Υγιείς Πόλεις στο Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, κα Νταίζη Παπαθανασοπούλου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Δήμος Ανατολικής Σάμου: 22 προσλήψεις καθαριστριών στα σχολεία, αιτήσεις έως 5 Αυγούστου

Νέος χώρος στάθμευσης στο Ποτάμι Καρλοβάσου

Ομόφωνο «ναι» στην 99ετή παραχώρηση χρήσης του Μουσείου Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου στο ΥΠΠΟ

Στο τραπέζι του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου η παραχώρηση του Μουσείου Ναυπηγικών Τεχνών στο Υπουργείο Πολιτισμού

Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη του διοικητή του 649 ΤΕ στον δήμαρχο Δυτικής Σάμου

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρλοβάσου ανοίγει τις πόρτες του: Ωράριο, τιμές και εγγραφές