23.3 C
Σάμος
20/09/2025
Πολιτικά

Στη Σάμο ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος

Την Κυριακή 8 Μαΐου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος θα βρίσκεται στη Σάμο επ’ ευκαιρία της επετείου της Ύψωσης της Σημαίας της Επανάστασης του 1821 στο Καρλόβασι, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σάμου Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσέβιου, εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση.

Παράλληλα, θα συμμετάσχει σε συσκέψεις για ενημέρωση σχετικά με τα θέματα του σεισμού και την πορεία της αποκατάστασης.

Συγκεκριμένα, στις 11:25 π.μ. θα αφιχθεί στο Αεροδρόμιο Σάμου. Ακολούθως θα αναχωρήσει για το Καρλόβασι.

Στο Καρλόβασι θα παραστεί στην Τελετή εορτασμού και εν συνεχεία στο Δημαρχείο Δυτικής Σάμου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με το Δήμαρχο Δυτικής Σάμου, με θεσμικούς παράγοντες και με φορείς.

Εκεί θα ανακοινώσει και το πρόγραμμα στήριξης που έχει καταρτίστει ειδικά για τη Σάμο και αφορά την ενίσχυση του Τουρισμού.

Ακολούθως, θα μεταβεί στη πόλη της Σάμου και θα επιθεωρήσει συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, τα έργα αποκατάστασης των ζημιών από τον σεισμό στο Λιμένα Βαθέος.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στο Πυθαγόρειο, όπου στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με αντικείμενο την επόμενη μέρα για τη Σάμο.

Τέλος, το απόγευμα θα μεταβεί στο Αεροδρόμιο και θα αναχωρήσει για την Αθήνα με την τελευταία αεροπορική πτήση.

Related posts

Eλλείψεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου – Ερώτηση Στεφανάδη στη Βουλή και η απάντηση του Υπουργείου

admin

Απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ σε 120 οικισμούς και χωριά της Σάμου απο το 2027

admin

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου για το Επικούρειο

admin

Φορολογικές ελαφρύνσεις 1,7 δισ. από Μητσοτάκη στη ΔΕΘ – Ποιοι κερδίζουν

admin

Συμμετοχή αντιπροσωπείας της ΝΕ ΣΑΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην τελετή της επίσημης αναγνώρισης της Καστανιάς ως «Τόπος Μαρτυρίου»

admin

Διαμαντοπούλου: “Όπως η Κούπα του Πυθαγόρα, έτσι και η κυβέρνηση θα αδειάσει”

admin

Το «Φως εξ Ανατολών»

admin

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ για τον θάνατο του Ηλία Καλύβα

admin

Οι Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το προσφυγικό, την μεταναστευτική πολιτική

admin