21/08/2025
Σαμιακά

Στο Βαθύ οι πρώτοι 180 επισκέπτες απο το Σίγατζικ της Τουρκίας

Περιγραφή εικόνας

Πρόκειται για το πρώτο δρομολόγιο της γραμμής Σιγατζικ–Καρλόβασι για το 2022. Θα υπάρχουν τέσσερα δρομολόγια την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Στο τουριστικό λιμάνι της Σάμου προσέγγισε σήμερα λίγο μετά τις 11.40 το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, το τουρκικό πλοιάριο «Gönül» προερχόμενο από το Σίγιαζικ της Τουρκίας με περίπου 180 επιβάτες.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων φορέων στη Σάμο, ώστε να εκδοθεί το ΦΕΚ μέσα στον Απρίλιο για το άνοιγμα της προσωρινής πύλης εισόδου του Καρλοβάσου, κάτι το οποίο δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί, το πλοιάριο προσέγγισε τελικά στο τουριστικό λιμένα Σάμου.

Από νωρίς στο λιμάνι υπήρχαν λεωφορεία για την μεταφορά τους σε ξενοδοχεία του Καρλοβάσου και σε άλλες περιοχές της Σάμου.  Ανήμερα του Πάσχα αναμένεται  απο το γειτονικό λιμάνι της Τουρκίας, να φτάσει τουρκική αποστολή 40 ατόμων αποτελούμενη από τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους κ.α».

Τους Τούρκους επισκέπτες υποδέχθηκε η πρόεδρος του Διαδημοτικού ταμείου Σάμου κ. Μαρία Κονδύλη Πανουράκη.

Απο 1ης Μαΐου το πλοίο θα προσεγγίζει το Καρλόβασι.

Related posts

Αυτοκτόνησε ασθενής στο νοσοκομείο Σάμου

admin

Ιστορική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ποτάμι

admin

Τιμητική εκδήλωση για τα 30 χρόνια προσφοράς του Μητροπολίτη Σάμου, κ.κ. Ευσεβίου

admin

“Αρχιπέλαγος”: Άμεσος Κίνδυνος Θανατηφόρων Ατυχημάτων στους κεντρικούς δρόμους Αγίου Κωνσταντίνου και Κάμπου Βουρλιωτών

admin

Άμεση κινητοποίηση του λιμενικού για σκάφος με εισροή υδάτων στη Σάμο

admin

Σάμος: Αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου από θύμα του γυμνασιάρχη

admin

Επιστολή για τον βιολογικό της πόλης: “Ένας ντόπιος μου είπε: έτσι μυρίζει εδώ, θα το συνηθίσεις”

admin

Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι – Κινητοποιήσεις για την Παλαιστίνη

admin

Συνελήφθη 29χρονος στη Σάμο για διευκόλυνση παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτων χωρών

admin