05/11/2026
05/11/202602:37
Σαμιακά

Στο νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ ο Νίκος Βακάλης 

Γιώργος Πατσομύτης
Γιώργος Πατσομύτης
ekloges-epo-18817

Πρώτος σε ψήφους από το νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ εκλέχθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου με 51, ενώ επίσης εξελέγησαν και οι:

Επιπλέον, στο Δ.Σ συμμετέχει ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, ενώ τρία ακόμη μέλη για το σύνολο των 17 του Δ.Σ. θα εκλέξει η Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία αυτά μέλη θα είναι ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης.

Η νέα ΕΠΟ αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα αργότερα εντός της Παρασκευής με την εκλογή του νέου της προεδρίου, δηλαδή του αναπληρωτή προέδρου, των αντιπροέδρων, του ταμία κτλ.

Τέλος, αξίζει φυσικά να σημειωθεί ότι όλοι οι νεοεκλεγέντες στο Δ.Σ της ΕΠΟ ανήκουν στην παράταξη του Βαγγέλη Γραμμένου.

Σχετικό Περιεχόμενο

http://www.sdna.gr

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προτιμώμενη πηγή στη Google

Περισσότερα από το Samos24

Δήμοι04.11.26 | 21:57

Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου: Αποχώρησε ο Μ. Μητσός μετά από έντονη αντιπαράθεση με τον Β. Τσεσμελή για τον βιολογικό

Σε έντονη αντιπαράθεση εξελίχθηκε η συζήτηση για τον βιολογικό καθαρισμό της Σάμου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου, το απόγευμα…

#Κακοκαιρία#Ακτοπλοϊκά