08/12/2025
Πολιτικά

Στο Υπουργείο Ναυτιλίας μαθητές από το Μαυρογένειο ΕΠΑΛ Σάμου και το Πρότυπο ΕΠΑΛ Νεάπολης

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτής Λασιθίου, Γιάννης Πλακιωτάκης, υποδέχθηκε στο κτίριο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, μαθητές από το Πρότυπο ΕΠΑΛ Νεάπολης Λασιθίου και από το Μαυρογένειο ΕΠΑΛ Σάμου.

«Υποδέχθηκα με χαρά στο Υπουργείο μας τις μαθήτριες και τους μαθητές από το ΕΠΑΛ Νεάπολης Λασιθίου και το Μαυρογένειο ΕΠΑΛ Σάμου. Παρουσιάσαμε και συζητήσαμε τις προοπτικές και τις προκλήσεις των ναυτικών επαγγελμάτων σήμερα, καθώς είναι ένας κλάδος που χρειάζεται νέο και εξειδικευμένο δυναμικό.
Παράλληλα, έχει σημασία τα νέα παιδιά να έχουν όσο το δυνατό καλύτερη ενημέρωση όταν κληθούν να διαμορφώσουν τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό και να θέσουν στόχους για το μέλλον τους».

anatolh.com