13/08/2026
Σαμιακά

Συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας και δώρων για τα μικρά παιδιά των Πολυτέκνων

SILLOGI TROFIMON

Και αυτή την χρονιά ο Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου Ικαρίας και Φούρνων κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για την συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας και δώρων για τους μικρούς μας φίλους!!

Συλλέγουν είδη διατροφής και δώρα στα γραφεία του Συλλόγου στο κόμβο Μαλαγαρίου κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή από τις εννιά το πρωί έως τη μία το μεσημέρι καθώς και στο παράρτημα του Συλλόγου στο πάρκινγκ του Κέντρου υγείας Καρλοβάσου, κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις εννιά το πρωί έως τις μία το μεσημέρι και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία!!

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

6971690066, 2273023900

Ώρες λειτουργίας γραφείου!

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αύξηση 10,9% στην επιβατική κίνηση του αεροδρομίου Σάμου τον Ιούλιο

Ψήφισμα του Νοσοκομείου Σάμου για την απώλεια του Νίκου Κακλαμάνη

Σάμος: Επείγουσα αεροδιακομιδή 13χρονου στην Αθήνα με συμπτώματα νόσου των δυτών

Ο πρώην Διοικητής ΓΝ Σάμου Λάζαρος Θεόφιλος προτείνει να ονομαστεί η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού σε «Νίκος Κακλαμάνης»

«Ήξερες να ακούσεις, να απαντήσεις, να συμβουλέψεις»: Ο διευθυντής της ΜΕΘ Γ.Ν. Σάμου Φάμπιο Τζιαρντίνα αποχαιρετά τον Νίκο Κακλαμάνη 

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Κακλαμάνης