28.9 C
Σάμος
01/08/2025
Σαμιακά

Συγκίνηση στην τελετή ονοματοδοσίας του Σταδίου σε Δημοτικό Στάδιο Σάμου «Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου»

Περιγραφή εικόνας

Σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου , η τελετή ονοματοδοσίας  του Δημοτικού Σταδίου Σάμου σε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΑΜΟΥ «ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΒΑΛΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» αποδίδοντας του τη δέουσα τιμή και προσφορά του στον Σαμιακό αθλητισμό.

Η τελετή ξεκίνησε με την ανάγνωση από τον Πρόεδρο του ΔΣ Γιώργο Κολλάρο της σχετικής ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου.

Τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος με την οικογένεια του εκλιπόντος, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Ευσεβίου.

«Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου για την ονοματοδοσία αποτελεί μία πράξη ελάχιστης αναγνώρισης της μεγάλης προσφοράς του Εμμανουηλ  Βαλαγεωργίου στον ελληνικό στίβο, στον αθλητισμό και στην αθλητική παιδεία των παιδιών μας», τόνισε ο Δήμαρχος χαιρετίζοντας την τελετή.

Στη μεγάλη προσφορά του Μανώλη Βαλαγεωργίου στον Σαμιακό αθλητισμό αναφέρθηκε και ο προπονητής στίβου της Αναγέννησης Σάμου Γιάννης Χατζηνικολάου ο οποίος ανέγνωσε και το μήνυμα τής προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα.

Related posts

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του εκπαιδευτικού απο την Δευτέρα

admin

Ποιοι δρόμοι κλείνουν στο Βαθύ για τη «Λευκή Νύχτα»

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου για «Λευκή Νύχτα»: «Μαύρη» για τους εργαζομένους, «Λευκή» για τους εργοδότες

admin

Ακριβοπληρωμένα συστήματα πρόσβασης για ΑμεΑ στο Βόρειο Αιγαίο μένουν ασυντήρητα

admin

Νέα πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ Σάμου

admin

Σκανδιναβικά ΜΜΕ αποθεώνουν τη Σάμο: Ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης

admin

H μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Καλλινίκου εορτάστηκε στον Άγιο Χαράλαμπο Βαθέος Σάμου

admin

ΔΣΕ Σάμου: Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού

admin

Οργή αγροτών στη Σάμο: Οι αγριόχοιροι καταστρέφουν τους αμπελώνες, η Πολιτεία απούσα

admin