23.9 C
Σάμος
09/06/2025
Πολιτικά

Συγκεντρώσεις-συζητήσεις του ΚΚΕ στο Καρλόβασι και στο Βαθύ

Με ενδιαφέρον παρακολούθησαν δεκάδες εργαζόμενοι και νέοι τις δύο συγκεντρώσεις – συζητήσεις του ΚΚΕ στη Σάμο. Την Τετάρτη, 26 Μαΐου, στο Καρλόβασι, με ομιλητή τον Βαγγέλη Μαρούπα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και την Πέμπτη, 27 Μαΐου στο Βαθύ με ομιλητή τον γραμματέα της ΤΕ Σάμου, Σταμάτη Φιλιππή.

Από τις ομιλίες αναδείχθηκαν πτυχές του αντεργατικού εκτρώματος και οι επιπτώσεις τους στη ζωή των εργαζομένων καθώς και τα αίολα επιχειρήματα της κυβέρνησης ότι η διευθέτηση του χρόνου εργασίας είναι προς το συμφέρον των εργαζομένων, αλλά κυρίως αποκαλύφθηκαν οι στοχεύσεις του και πως, και αυτό το νομοσχέδιο, υπηρετεί την κερδοφορία του κεφαλαίου σε συνθήκες μάλιστα νέας καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν συνολικά στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης σε όλους του τομείς όπως η υγεία και η αντιμετώπιση της πανδημίας και στο άλλο δρόμο ανάπτυξης που προτείνει το ΚΚΕ ενώ στάθηκαν και στις επικίνδυνες εξελίξεις στο Αιγαίο και την ευρύτερη περιοχή μας.

Το ΚΚΕ καλεί τα μέλη, τους φίλους και τους οπαδούς του, κάθε εργαζόμενο, νέο, άνεργο, αποφασιστικά και δυναμικά να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την ενημέρωση του λαού και την προετοιμασία της απεργίας των συνδικάτων.

Related posts

ΚΚΕ Σάμου: «Αναμένουμε και επιφυλασσόμαστε» για την κυβερνητική φιέστα»

admin

Κυβερνητικό κλιμάκιο στη Σάμο στις 24/6 για την παρουσίαση του τοπικού σχεδίου ανάπτυξης

admin

Νέα Φοιτητική Εστία στη Σάμο: Με υπογραφή Ζαχαράκη το έργο των €600.000 για τη στέγαση 115 φοιτητών

admin

51ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στο Καρλόβασι το Σάββατο 21 Ιουνίου – Όλο το πρόγραμμα

admin

Εγκαίνια πλωτού ασθενοφόρου στους Φούρνους

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου: Εκλογή Συνέδρων την Κυριακή 1η Ιουνίου ενόψει του 5ου Συνεδρίου

admin

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Σάμου προς Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ.: «Η επικοινωνία δεν είναι ουσία, ούτε οι υποσχέσεις έργο»

admin

ΔΕΕΠ Νομού Σάμου -Επίσκεψη Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Στέφανου Γκίκα

admin

Η Τομεακή Επιτροπή του ΚΚΕ απαντά στις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ για την επίσκεψη Κουτσούμπα

admin