26/08/2025
Σαμιακά

Εξιχνίαση κλοπής και σύλληψη δύο ατόμων στη Σάμο,για διάπραξη κλοπής

Περιγραφή εικόνας

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε προ τριημέρου περίπου, σε επιχείρηση στην περιοχή των Βουρλιωτών. Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στη συγκεκριμένη υπόθεση δύο ημεδαποί και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

 Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι δράστες αφαίρεσαν από χώρο της προαναφερόμενης επιχείρησης, δύο μπαταρίες φορτηγού οχήματος, αξίας 500 ευρώ περίπου.

Επίσης συνελήφθησαν χθες στο Βαθύ, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, δύο αλλοδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες χθες το πρωί αφαίρεσαν από ανασφάλιστο σταθμευμένο επιβατικό αυτοκίνητο, πορτοφόλι το οποίο περιείχε τραπεζικές κάρτες, καθώς και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν οι προαναφερόμενες κάρτες και κατασχέθηκαν. Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου διενεργείται προανάκριση.

Related posts

Σάμος: Τρεις συλλήψεις σε δύο μέρες για ηχορρύπανση

admin

Επιστολή Γιάννη Καλτάκη προς Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων

admin

Eπιχείρηση διάσωσης στο Καρλόβασι: Η Speedy βρήκε τον αγνοούμενο

admin

24ωρη απεργία στο Δημόσιο από την ΑΔΕΔΥ Σάμου κατά του νέου πειθαρχικού νομοσχεδίου

admin

Η «Nature’s Classroom Summer Camp» της Σάμου στην IP Exhibition της Αθήνας

admin

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια του “BLUE STAR MYCONOS” τη Δευτέρα 25 Αυγούστου

admin

Αναχώρηση του «Blue Star Mykonos» με καθυστέρηση

admin

Σάμος: Αντιδράσεις για τους αυστηρούς ελέγχους της ΕΛΑΣ – «Εγώ είμαι κύριοι ο κακοποιός, ξεπέρασα το όριο των ντεσιμπέλ κατά μία μονάδα»

admin

Λαμπρός εορτασμός στην Ι.Μ. Μεγάλης Παναγιάς

admin