32.9 C
Σάμος
06/07/2024
Αστυνομικά - Λιμενικά

Συλλήψεις για πλαστογραφία και απόπειρα κλοπής – Τροχαίο ατύχημα

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός 21χρονου αλλοδαπού την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024, στον αερολιμένα της Σάμου. Ο συλληφθείς κατηγορείται για το αδίκημα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών. Συγκεκριμένα, προσπάθησε να ταξιδέψει αεροπορικώς με προορισμό τη Γερμανία χρησιμοποιώντας δελτίο ταυτότητας που ανήκε σε άλλο άτομο. Το δελτίο ταυτότητας και η κάρτα επιβίβασης που είχε στην κατοχή του κατασχέθηκαν. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου.

Τροχαίο ατύχημα στο οδικό δίκτυο Βαθέος – Καρλοβασίου

Το Τμήμα Τροχαίας Σάμου διεξάγει προανάκριση για ένα τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα, Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024, στο οδικό δίκτυο Βαθέος – Καρλοβασίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, μια δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούνταν από έναν 63χρονο ημεδαπό, ξέφυγε από την πορεία της και ανατράπηκε εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής

Σήμερα, σε περιοχή της Ανατολικής Σάμου, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου ένας 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα κλοπής. Σύμφωνα με καταγγελία, ο συλληφθείς μπήκε σε ανασφάλιστο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο τις πρώτες πρωινές ώρες με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει αντικείμενα ή χρηματικά ποσά. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου.

Related posts

Διακομιδή 53χρονης Τουρκάλας από τους Φούρνους στη Σάμο

admin

Σύλληψη δύο ατόμων στη Σάμο για διατάραξη ησυχίας

admin

Εορτασμός της «Ημέρας Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας στη Σάμο

admin

Λιμενικό Σώμα: Πρωτοφανής διαδικασία μεταθέσεων “τιμωρεί” τα στελέχη με περισσότερα μόρια

admin

Συνελήφθησαν πέντε άτομα στη Σάμο για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών

admin

Ακυβερνησία ταχύπλοου σκάφους στη Σάμο

admin

Τροχαίο ατύχημα στην Ικαρία

admin

Αστυνομικό Δελτίο

admin

Συνελήφθη 67χρονος στη Σάμο για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

admin