04/11/2025
Δήμος

Συνάντηση Διοικητή 79 ΑΔΤΕ με την “Ανατροπή”

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της ανταλλαγής απόψεων, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανατροπή”, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, συναντήθηκε με τον Ταξίαρχο κ. Κουρή, την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου, στο κτίριο της 79 ΑΔΤΕ.
Συζητήθηκαν διάφορα θέματα αναφορικά με την ανάπτυξη του νησιού, τα υπάρχοντα προβλήματα, καθώς και τις προτεινόμενες λύσεις. Επιπλέον, έγινε λόγος για την συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στην 79 ΑΔΤΕ και την τοπική κοινωνία, όπως και για την συμπόρευση που κρίνεται απαραίτητη και που πρέπει να υφίσταται σε καίρια ζητήματα ή έκτακτα γεγονότα, μεταξύ δήμου και διοίκησης του στρατού.
Τέλος, έγινε ενημέρωση σχετικά με το στρατόπεδο Ανθστου Παλαιοκαστρίτη Ι. στο Ηραίον, το οποίο λειτουργεί ως κέντρο νεοσυλλέκτων, ένα σημαντικό γεγονός με θετικό αντίκτυπο και στην τοπική κοινωνία του νησιού μας.

Related posts

Κριτική της Λαϊκής Συσπείρωσης για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και τις ελλείψεις στα σχολεία

admin

Μητσός: «Η αυτοδιοίκηση δεν είναι κομματικό όργανο, να μιλάμε για τον τόπο μας»

admin

Θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης: «Να στηριχθούν τα ΕΛΤΑ, όχι να παραδοθούν στα ιδιωτικά συμφέροντα»

admin

Η ΑναΣΑ ζητά άμεση ανάκληση της απόφασης για τα ΕΛΤΑ και έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

admin

Παραίτηση Γεώργιου Καργιωτάκη από την παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

admin

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τα 5 χρόνια από τον καταστροφικό σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020

admin

Πέντε χρόνια από τον φονικό σεισμό: Σχολεία σε κοντέινερ, ναοί κλειστοί, έργα σε εκκρεμότητα στη Δυτική Σάμο

admin

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση του Δήμου Δυτικής Σάμου για την 28η Οκτωβρίου

admin

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου διένειμε αθλητικό εξοπλισμό σε όλα τα σχολεία

admin