08/12/2025
Πολιτικά

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας είχε ο Βουλευτής Ν. Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης

Το νέο Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, επισκέφθηκε την Τετάρτη στο γραφείο του, ο Βουλευτής Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης. Στη συνάντηση ο Βουλευτής αναφέρθηκε στα θέματα της Υγείας που απασχολούν το νομό.

“Σήμερα επισκέφτηκα τον εξαιρετικό φίλο μου, κορυφαίο Υπουργό , με αναγνωρισμένη μοναδική αποτελεσματικότητα, Άδωνι Γεωργιάδη.

Συζητήσαμε επί μακρόν και διεξοδικά τα προβλήματα Υγείας του Νομού μας.

  • Για το Νοσοκομείο Σάμου, υποσχέθηκε την επιτάχυνση της προμήθειας και εγκατάστασης του Μαγνητικού Τομογράφου και της Αιμοδυναμικής Μονάδας ( και τα δύο θέματα βρίσκονται ήδη σε τελική διαδικασία).

-Για την στελέχωση των Νοσοκομείων Σάμου και Ικαρίας , των Κέντρων Υγείας και των Αγροτικών Ιατρείων, με διαβεβαίωσε για την άμεση προώθηση λύσεων.

-Το θέμα της μόνιμης πρόσληψης Παιδιάτρου στο Νοσοκομείο Σάμου, λύθηκε με τον καλύτερο τρόπο και μια εξαίρετη ( Σάμια) Παιδίατρος , η κ. Πετρούσκα, με μεγάλη εμπειρία σε Ιατρικό Κέντρο της Γερμανίας, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα  (πιθανά εντός μηνός) θα διοριστεί. Έτσι θα λυθεί με τον καλύτερο τρόπο το χρόνιο πρόβλημα της Παιδιατρική Κλινικής.

-Επίσης συζητήσαμε διαφορά διοικητικά θέματα των Μονάδων Υγείας του Νομού μας.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό.”