28.9 C
Σάμος
27/07/2025
Περιφερειακά

Συνάντηση Πανουράκη – Στάντζου

Περιγραφή εικόνας

Συνάντηση με τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, Γιώργο Στάντζο, είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Βασίλης Πανουράκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε καλό κλίμα, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, η κατάσταση σχετικά με την πανδημία στη Σάμο καθώς επίσης τα τεχνικά έργα που θα πρέπει να εκτελεστούν απο κοινού.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου δήλωσε σχετικά:

«Συζήτηση με τον Δήμαρχο και πάνω απ’ όλα φίλο Γιώργο, για τα μέτρα που πρέπει να λάβουμε για την αντιμετώπιση της πανδημίας, για τα τρέχοντα ζητήματα και τα έργα που πρέπει να γίνουν από κοινού, στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας Δήμου και Αντιπεριφέρειας, που υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει, με πρώτο και κυριότερο μέλημα το καλό του τόπου. Περιφερειακή Ενότητα Σάμου – Ικαρίας Δήμος Ανατολικής Σάμου»

Related posts

«Πρόγραμμα Εορτασμού της 6ης Αυγούστου – Μεταμορφώσεως του Σωτήρος – Ημέρα της 201ης Επετείου της Ναυμαχίας της Μυκάλης»

admin

Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για συμπλήρωση 113 χρόνων απο την απελευθέρωση της Ικαρίας

admin

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στην Ικαρία

admin

Συνάντηση Υφυπουργού Ναυτιλίας Στέφανου Γκίκα με Περιφερειάρχες Νησιωτικών Περιοχών

admin

«Θα ξεσηκωθούμε πάλι»: Προειδοποίηση Μουτζούρη για το μεταναστευτικό στα νησιά

admin

Στο πλευρό των επισκευαστών οχημάτων ο Κώστας Μουτζούρης

admin

Η πολιτική προστασία για τα νησιά μας θα πρέπει να γίνει προτεραιότητα στην πράξη

admin

Θωράκιση απέναντι στην κλιματική αλλαγή: Ξεκίνησαν έργα-κλειδιά  συνολικού 8,7 εκατ. ευρώ για το Βόρειο Αιγαίο

admin

Αναστασία Αντωνέλη: «Λάβαμε υποσχέσεις… Μένει να δούμε την υλοποίηση» μετά τη συνάντηση με το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

admin