27/08/2025
Πολιτικά

Συνάντηση Στεφανάδη, Λυμπέρη με τον Υπ. Εσωτερικών Μ. Βορίδη

Περιγραφή εικόνας

Επίσκεψη στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, πραγματοποίησαν ο βουλευτής Σάμου, Χρι. Στεφανάδη με το Δήμαρχο Δυτικής Σάμου κ. Α. Λυμπέρη και τον Αντιδήμαρχο Δυτικής Σάμου κ. Ι. Βαλσαμίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, μεταξύ άλλων, o Δήμαρχος παρουσίασε στον κ. Υπουργό τα σοβαρά προβλήματα του Δήμου Δυτικής Σάμου που αφορούν κυρίως το θέμα της καθυστέρησης του βιολογικού Μαραθοκάμπου και την υποστελέχωση σε διοικητικό και τεχνικό προσωπικό.

Ο Υπουργός Μάκης Βορίδης, διαβεβαίωσε ότι θα δρομολογήσει άμεσες λύσεις.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Βουλευτής Ν. Σάμου δήλωσε: « Ευχαριστούμε τον κ. Υπουργό για τη συμπαράσταση του στα προβλήματα του Δήμου Δυτικής Σάμου, τα οποία επιδεινώθηκαν μετά τις φυσικές καταστροφές που προκάλεσε ο σεισμός ». 

Related posts

Το «Φως εξ Ανατολών»

admin

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ για τον θάνατο του Ηλία Καλύβα

admin

Οι Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το προσφυγικό, την μεταναστευτική πολιτική

admin

Ο Βουλευτής Σάμου για την επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου

admin

Θάνος Πλεύρης στη Σάμο: «Η Ελλάδα φιλική σε όποιον δικαιούται άσυλο και εχθρική στους παράνομους»

admin

Στη Σάμο την Πέμπτη ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης

admin

Αντιπαράθεση στη Σάμο για το «Μαρτυρικό χωριό» – Παρέμβαση από το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

admin

Επίσκεψη Ανδρουλάκη στον Ενιαίο Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Σάμου: «Προτεραιότητα η περιφερειακή ανάπτυξη»

admin

Το ΚΚΕ(μ-λ) για τη συγκέντρωση-διαδήλωση στο Καρλόβασι

admin