23/05/2026
Πολιτικά

Συνάντηση του Βουλευτή Ν.Σάμου με τον Πρωθυπουργό

O βουλευτής Ν. Σάμου και Καθηγητής Καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Στεφανάδη, συναντήθηκε την Τρίτη 9.1. με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συζήτησαν διεξοδικά γενικότερα επίκαιρα κοινωνικά θέματα και ειδικότερα, θέματα Παιδείας και Υγείας και επικεντρώθηκαν στα προβλήματα του Νομού μας (Υγεία, Παιδεία, Ακρίβεια, Σεισμόπληκτοι, Μεταναστευτικό, Τουρισμός, Συγκοινωνίες κ.λ.π.).

Κατά την συνάντηση, ο Βουλευτής Σάμου ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για το έντονο προσωπικό του ενδιαφέρον για όλα τα θέματα του Νομού.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η Καρυστιανού παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη την Ιδρυτική Διακήρυξη του κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»

Στεφανάδης για «Πόθεν Έσχες»: «Δεν κρύβω σκελετούς στην ντουλάπα»

Αναφορά στη Βουλή για τις συνθήκες στο Ειδικό Σχολείο Σάμο

510.000 ευρώ για ανακαίνιση τριών σχολείων σε Καρλόβασι, Ράχες και Εύδηλο

ΚΚΕ Σάμου για το δυστύχημα στο Ηραίο: Ολόκληρο νησί χωρίς Επιθεώρηση Εργασίας για την Υγιεινή και Ασφάλεια

Σάμος: Συλλυπητήρια ΔΕΕΠ ΝΔ για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε συμπολίτη μας