26.7 C
Σάμος
22/06/2025
Πολιτικά

Συναντήσεις Γιάννη Μεϊμάρογλου στη Σάμο

Banner Samos24

Οι υποψήφιοι βουλευτές Ν.Σάμου του Κινήματος Αλλαγής μαζί με στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κινήματος και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Γιάννη Μεϊμάρογλου, πραγματοποίησαν συναντήσεις με τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Γιώργο Στάντζο και Αλέξανδρο Λυμπέρη καθώς και με τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Σύμβουλο Νίκο Τριανταφύλλου.

Υπήρξε ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση για ζητήματα που άπτονται της τοπικής αυτοδιοίκησης και ειδικά για τα μείζοντα θέματα του προσφυγικού-μεταναστευτικού, των διαδικασιών της επανίδρυσης των δυο νέων Δήμων καθώς και για τους άξονες που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε να επαναφέρουμε τα νησιά μας σε μια δυναμική και στέρεα τροχιά ανάπτυξης.

“Η Νομαρχιακή Επιτροπή και τα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ – Κινήματος Αλλαγής, θα σταθούμε αρωγοί στις προσπάθειες των νέων αυτοδιοικητικών αρχών για να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά, για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας”

Related posts

ΚΚΕ Σάμου: “Ο Πόλεμος γενικεύεται”- Κάλεσμα σε κινητοποίηση σήμερα!

admin

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη στη Σάμο: 1 Υπουργός, 5 Υφυπουργοί και 6 Γ.Γ. στο νησί

admin

Μεταφορικό Ισοδύναμο: Πιστώθηκαν 31,2 εκατ. ευρώ σε 290.218 δικαιούχους

admin

Ο Γ. Αυτιάς φέρνει στην Ευρωβουλή το θέμα των Εκκλησιών που κατέρρευσαν απο το σεισμό

admin

Οι Προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου για την Νησιωτική Πολιτική

admin

ΚΚΕ Σάμου: «Αναμένουμε και επιφυλασσόμαστε» για την κυβερνητική φιέστα»

admin

Κυβερνητικό κλιμάκιο στη Σάμο στις 24/6 για την παρουσίαση του τοπικού σχεδίου ανάπτυξης

admin

Νέα Φοιτητική Εστία στη Σάμο: Με υπογραφή Ζαχαράκη το έργο των €600.000 για τη στέγαση 115 φοιτητών

admin

51ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στο Καρλόβασι το Σάββατο 21 Ιουνίου – Όλο το πρόγραμμα

admin