26.9 C
Σάμος
31/07/2025
Σαμιακά

Συναντήσεις Μουτζούρη στον Δήμο Δυτικής Σάμου

Περιγραφή εικόνας

 

 

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Μουτζούρης Κώστας πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στον Δήμο Δυτικής Σάμου.

Χθές τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Λυμπέρης Αλέξανδρος στο Δημαρχείο Καρλοβάσου .Στην συνάντηση όπου συμμετείχαν οι Πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Δυτικής Σάμου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου καθώς και εκπρόσωπος από την Ένωση Ξενοδόχων Σάμου, έγινε μία γενική άκρως επικοδομητική συζήτηση για θέματα που αφορούν όλη την περιφέρεια μας και κατατέθηκαν προτάσεις εφ ‘ όλης της ύλης.

Σήμερα, 20-05-2020 ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε την Κοινότητα Κοντακαιίκων της Δημοτικής Ενότητας Καρλοβάσου. Εκεί τον υπόδέχτηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας καθώς και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου,που του έθεσαν ερωτήματα για την πορεία εκτέλεσης κάποιων έργων καθώς και για τον προγραμματισμό εργασιών.

Ο κ. Μουτζούρης ξεναγήθηκε στην Κοινότητα και μάλιστα εξέφρασε τον θαυμασμό του για την εθελοντική προσφορά και δράση των κατοίκων.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Δυτικής Σάμου. Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ.Μουντζούρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Σάμου κ. Πανουράκης,ο Δήμαρχος κ. Λυμπέρης, ο Αντιδήμαρχος Δυτ,Σάμου κ. Διακοσταμάτης, ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου κ.Ελένης καθώς και οι Διευθυντές των Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε Σάμου και του Δήμου Δυτικής Σάμου κύριοι Βασιλείου και Καραγιαννίδης.

Τα βασικά έργα που συζητήθηκαν είναι:

το παραλιακό μέτωπο Καρλοβάσου

η παράκαμψη Καρλοβάσου

η παράκαμψη Κάμπου- Μαραθοκάμπου

η χερσαία ζώνη Όρμου Μαραθοκάμπου

και το αλιευτικό καταφύγιο Όρμου Μαραθοκάμπου.

Related posts

Νέα πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ Σάμου

admin

Σκανδιναβικά ΜΜΕ αποθεώνουν τη Σάμο: Ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης

admin

H μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Καλλινίκου εορτάστηκε στον Άγιο Χαράλαμπο Βαθέος Σάμου

admin

ΔΣΕ Σάμου: Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού

admin

Οργή αγροτών στη Σάμο: Οι αγριόχοιροι καταστρέφουν τους αμπελώνες, η Πολιτεία απούσα

admin

Ξεκινά ο Τρύγος στη Σάμο

admin

Ολοκληρώθηκαν οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στη Παναγιά του Κοτσικά

admin

Πρόγραμμα 4ου Ψεκασμού Κουνουπιών 2025: Δήμοι Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων

admin

Δεν έδεσε στο Καρλόβασι το «Διαγόρας»

admin