06/05/2025
Σαμιακά

Σύλληψη άνδρα για εμπρησμό οικίας στην Αγία Παρασκευή, Άνω Βαθύ Σάμου

Ισχυρές πυροσβεστικές και εθελοντικές δυνάμεις επιχείρησαν αργά το απόγευμα σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε σπίτι στην περιοχή Αγία Παρασκευή στο Άνω Βαθύ, Σάμου. Ο ιδιοκτήτης της οικίας απουσίαζε από το νησί τη στιγμή του συμβάντος.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από συντονισμένες προσπάθειες των αρχών. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι το σπίτι αποτελούσε υγειονομική βόμβα εξαιτίας των σκουπιδιών που ήταν συσσωρευμένα στον χώρο. Οι συνθήκες αυτές φαίνεται να συνετέλεσαν στην ταχεία εξάπλωση της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου εντόπισαν και συνέλαβαν έναν άνδρα που φέρεται να είναι ο εμπρηστής της οικίας. Η σύλληψη έγινε γρήγορα, υποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό των αστυνομικών αρχών στη διαχείριση του περιστατικού.

Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς και ο ρόλος του συλληφθέντος.

Related posts

Γέννησε στο ασθενοφόρο καθ’ οδόν για το νοσοκομείο της Σάμου

admin

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο της ΕΚΕ στη Σάμο

admin

Μ. Μητσός: Ανάγκη συντονισμού για τα 40 εκατ. του Master Plan λιμένα Βαθέoς

admin

Δέσποινα Κάιλα: Η άφιξη του Explora 1 στη Σάμο δικαιώνει προσπάθειες – Αγωνία για τη συνέχεια της συνεργασίας

admin

Σαρωτικός ο ΝΑΟΚ: Κατέκτησε τις τρεις πρώτες θέσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αλιείας με Φελλό

admin

Το Explora 1 “στόλισε” το λιμάνι της Σάμου – Ημερήσια παραμονή του κρουαζιερόπλοιου

admin

Φωτιά σε κοντέινερ στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή Σάμου – Υπό έλεγχο η κατάσταση

admin

Θέση εργασίας Φυσικοθεραπευτή στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Καρλοβάσου

admin

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Κ.Υ. Καρλοβασίου

admin