15/09/2026
Δήμος

Τέτοιους δημοτικούς συμβούλους θέλουμε!!

στεφανης 2

Ο δημοτικός σύμβουλος Σάμου κ. Νίκος Στεφανής, θα διαθέσει για τις ανάγκες του δημοτικού σχολείου της Χώρας το ποσό των 605 ευρώ.

Το ποσό  έλαβε ο κ. Στεφανής  από τον Δημοτικό Οργανισμό Τουρισμού για την κάλυψη των εξόδων συμμετοχής του στην Τουριστική Έκθεση Βελιγραδίου. Ο ίδιος, προτίμησε τα χρήματα αυτά να διατεθούν στο σχολείο για να καλυφτεί ένα μικρό μέρος από τα έξοδα των μαθητών.

Αναλυτικά η επιστολη προς τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Χώρας.

 

κ.  Διευθυντά,

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού Σάμου που συμμετέχω ως μέλος καθώς και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σάμου που πραγματοποιήθηκαν τον μήνα Φεβρουάριο, δήλωσα ότι στη Διεθνή Έκθεση στο Βελιγράδι στην οποία  θα συμμετείχα ως εκπρόσωπος του Δήμου μας τα έξοδα παραμονής και μετάβασής μου θα ήταν με δική μου δαπάνη και τα χρήματα τα οποία θα μου δοθούν από τον Δημοτικό Οργανισμό Τουρισμού ποσό της τάξεως των 605,00€ θα τα διέθετα ως δωρεά σε ένα σχολείο του νησιού μας.

Έχοντας πληροφορηθεί ότι η τελευταία τάξη του σχολείου σας θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα τον προσεχή Μάιο για να επισκεφτούν το Ελληνικό Κοινοβούλιο και το Προεδρικό Μέγαρο,αποφάσισα τα χρήματα αυτά να διατεθούν στο σχολείο σας για να καλυφτεί ένα μικρό μέρος από τα έξοδα των μαθητών σας.

Ελπίζω αυτή η κίνηση να βρει μιμητές στο προσεχές μέλλον και από άλλους πολίτες του νησιού μας που ασχολούνται με τα κοινά, διότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε πρέπει όταν  μπορούμε να βοηθάμε σε ανάλογες περιπτώσεις.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αναμορφώνεται η κεντρική πλατεία στην Καστανιά με ιδιωτική δωρεά

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μανώλης Ματθαίου στη Δυτική Σάμο, καταγγέλλει θεσμικές εκτροπές

Πλεύρης προς Αυτοδιοικητικές Αρχές της Σάμου: Δεν θα λειτουργήσει μονάδα ΠΡΟΚΕΚΑ στην ΚΕΔ

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Στη Δικαιοσύνη για την αλλαγή στους όρους του Κληροδοτήματος Γερογιαννάκη

Σάμος: Πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες εκδηλώσεις μνήμης στην Καστανιά

Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για τον βιολογικό καθαρισμό της πόλης της Σάμου