23/08/2026
Σαμιακά

Τα Χριστούγεννα, ξωτικά θα «επισκεφτούν» την πόλη της Σάμου!

48359932_1904062963055602_2359881746566086656_n

Ο Δήμος Σάμου, ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας και ο Εμπορικός Σύλλογος υποδέχονται τα Χριστούγεννα και μαζί τους υποδέχονται «Το Παραμυθένιο Δάσος των ξωτικών» .

Συγκεκριμένα από την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η λειτουργία του «χωριού των ξωτικών» το οποίο θα περιλαμβάνει δραστηριότητες και παιχνίδια για παιδιά. Το ωράριο λειτουργίας του θα ξεκινά από τις 16:00 έως τις 22:00 και θα βρίσκεται στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Σάμου.

Σε όσους αποφασίσουν να επισκεφτούν τα εμπορικά καταστήματα μετά την βόλτα τους στο «Δάσος των Ξωτικών», ο εμπορικός σύλλογος έχει φροντίσει να υπάρχουν προσφορές και εκπτώσεις ενώ ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας  θα διοργανώνει εκδηλώσεις για όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του.

Το εισιτήριο επίσκεψης αντιστοιχεί σε 3 ευρώ ανά άτομο και ο Δήμος Σάμου θα προσφέρει δωρεάν εισιτήρια σε ευπαθείς ομάδες.

Ο Δήμος Σάμου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους αθλητικούς συλλόγους για τη συνεργασία καθώς επίσης τις διευθύνσεις του 1ου και 2ου Γυμνασίου Σάμου.  

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σάμος: Αεροδιακομιδή 17χρονου στην Αθήνα μετά από τροχαίο στο Ποτάμι Καρλοβάσου

Ξανά «σκηνικό Ιουνίου» στη Σάμο: Μετανάστες από την Κρήτη φτάνουν την Κυριακή στο Μαλαγάρι

Η επετειακή Aegean Regatta φτάνει στη Σάμο με 70 σκάφη και αγώνα παραδοσιακών σκαφών

Νέο Χωροταξικό για τις ΑΠΕ: Τι αλλάζει για τη Σάμο

Φούρνοι: Παλικαρίσια σήκωσε το φέρετρο του Δημήτρη Καρύδη ο δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου, συνοδοιπόρος του και στην ασθένεια

Συγκίνηση στους Φούρνους: Με κόρνες καϊκιών, πλοίων και καπνογόνα αποχαιρέτησαν τον δήμαρχο Δημήτρη Καρύδη