21.1 C
Σάμος
05/11/2025
Πολιτικά

ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ: Εκδήλωση ενάντια στον νέο ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία

Στη Σάμο, η ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Βάσεις Σάμου της ΚΝΕ διοργανώνουν την Κυριακή, 13 Μαρτίου, στις 6.30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο της Αντιπεριφέρειας Σάμου εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Συναγερμός – Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο – Να σταματήσει κάθε εμπλοκή της Ελλάδας – Να κλείσουν οι βάσεις ΗΠΑ – ΝΑΤΟ». Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Δεν διαλέγουμε στρατόπεδο ληστών! Απεμπλοκή τώρα από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, να μην χρησιμοποιηθεί ελληνικό έδαφος, θάλασσα ή αέρας, ως πολεμικά ορμητήρια. Καμία συμμετοχή των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων με κανένα τρόπο ή πρόσχημα!Ο λαός πρέπει να χαράξει αυτοτελή, ανεξάρτητη γραμμή, μακριά από όλα τα αστικά και ιμπεριαλιστικά σχέδια, παλεύοντας για τα δικά του συμφέροντα.

Αυτή είναι μόνη συνεπής πατριωτική στάση υπέρ του ελληνικού λαού και η πραγματική αλληλεγγύη στον ουκρανικό λαό που «πληρώνει» πολύ ακριβά τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Σάμου.

Related posts

Ο Δημήτρης Γλυμής εκπρόσωπος της κυβέρνησης στον εορτασμό της 113ης Επετείου Ένωσης της Σάμου με τη μητέρα Ελλάδα

admin

Ο Δημήτρης Πετρούσκας υποψήφιος για την προεδρία της της ΔΕΕΠ Σάμου της ΝΔ

admin

Στη Βουλή τα στοιχεία για το τέλος κρουαζιέρας – Πάνω από 28 εκατ. ευρώ τα έσοδα του 2025

admin

Χριστόδουλος Στεφανάδης: «Οι πιο βαθιοί σεισμοί δεν είναι της γης, αλλά της ψυχής»

admin

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Τσιάρα για το πρόβλημα των αγριόχοιρων στη Σάμο

admin

Σεισμόπληκτοι Σάμου: Τα νούμερα της αποκατάστασης – 876 επιδοτήσεις ενοικίου, 127 άδειες επισκευής και 101 βεβαιώσεις κατεδάφισης

admin

Παρέμβαση Βουλευτή Σάμου για τον υπερπληθυσμό αγριόχοιρων – Τι απαντά το Υπουργείο

admin

Νέα Δημοκρατία: Εσωκομματικές εκλογές στις 23 Νοεμβρίου — Ανακοίνωση από τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ανατολικής Σάμου

admin

ΔΕΕΠ Σάμου: Πετρούσκας και Ζαφείρης στην κούρσα για την προεδρία

admin