26.9 C
Σάμος
26/08/2025
Πολιτικά

Τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστο Τριαντόπουλο

Περιγραφή εικόνας

Συνάντηση με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, ο βουλευτής Σάμου, Χριστόδουλος Στεφανάδης.

Από κοινού θα πάρουν μέρος στη τηλεδιάσκεψη με τους αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς της Σάμου, όπου θα εξεταστούν όλα τα θέματα που αφορούν την πορεία αποκατάστασης όλων των ζημιών του καταστροφικού σεισμού.

Τέλος, σήμερα υπάρχει ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών με θέμα τη χρηματοδότηση αποκατάστασης από τις φυσικές καταστροφές, συμπεριλαμβανομένης και της αποκατάστασης των καταστροφών της Σάμου.

 

Related posts

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ για τον θάνατο του Ηλία Καλύβα

admin

Οι Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το προσφυγικό, την μεταναστευτική πολιτική

admin

Ο Βουλευτής Σάμου για την επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου

admin

Θάνος Πλεύρης στη Σάμο: «Η Ελλάδα φιλική σε όποιον δικαιούται άσυλο και εχθρική στους παράνομους»

admin

Στη Σάμο την Πέμπτη ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης

admin

Αντιπαράθεση στη Σάμο για το «Μαρτυρικό χωριό» – Παρέμβαση από το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

admin

Επίσκεψη Ανδρουλάκη στον Ενιαίο Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Σάμου: «Προτεραιότητα η περιφερειακή ανάπτυξη»

admin

Το ΚΚΕ(μ-λ) για τη συγκέντρωση-διαδήλωση στο Καρλόβασι

admin

Πολιτική εκδήλωση τιμής και μνήμης στο «Τάγμα θυσίας» του ΔΣΕ στη Λέκκα

admin