28.9 C
Σάμος
02/08/2025
Σαμιακά

Την Τετάρτη η απολογία της 49χρονης που σκότωσε τον πατέρα της

Περιγραφή εικόνας

Ενώπιον του εισαγγελέα παρουσιάστηκε την Κυριακή του Πάσχα το πρωί η 49χρονη γυναίκα από τη Σάμο, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του 70χρονου πατέρα της. Σύμφωνα με τις αρχές, η κατηγορούμενη ομολόγησε ότι χτύπησε επανειλημμένα τον πατέρα της στο κεφάλι με έναν υδραυλικό κάβουρα, προκαλώντας του θανάσιμα τραύματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στο σπίτι όπου διέμεναν πατέρας και κόρη. Λίγο πριν τις 08:30, η 49χρονη ειδοποίησε η ίδια την Αστυνομία και παραδέχτηκε την πράξη της. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τη σορό του 70χρονου με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα στο κεφάλι.

Η κατηγορούμενη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, οδηγήθηκε ενώπιον της αρμόδιας Ανακρίτριας. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Μέχρι τότε, θα παραμείνει υπό κράτηση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου.

Related posts

Σύλληψη 61χρονου Ισλανδού στη μαρίνα Πυθαγορείου για ενδοοικογενειακή βία

admin

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του εκπαιδευτικού απο την Δευτέρα

admin

Ποιοι δρόμοι κλείνουν στο Βαθύ για τη «Λευκή Νύχτα»

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου για «Λευκή Νύχτα»: «Μαύρη» για τους εργαζομένους, «Λευκή» για τους εργοδότες

admin

Ακριβοπληρωμένα συστήματα πρόσβασης για ΑμεΑ στο Βόρειο Αιγαίο μένουν ασυντήρητα

admin

Νέα πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ Σάμου

admin

Σκανδιναβικά ΜΜΕ αποθεώνουν τη Σάμο: Ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης

admin

H μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Καλλινίκου εορτάστηκε στον Άγιο Χαράλαμπο Βαθέος Σάμου

admin

ΔΣΕ Σάμου: Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού

admin