21.1 C
Σάμος
15/05/2025
Περιφερειακά

Τι δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις των κομμάτων; – Σαρώνει ο Μουτζούρης

Δίνουν και παίρνουν με εντολή των κομμάτων οι κρυφές δημοσκοπήσεις προκειμένου να διαμορφωθεί η γνώμη για το τι ακριβώς συμβαίνει σε κάθε εκλογική περιφέρεια.

Στο Βόρειο Αιγαίο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της τελευταίας δημοσκόπησης που πραγματοποιήθηκε, η Κυβέρνηση παρά την πτώση εξακολουθεί να προηγείται στην πρόθεση ψήφου με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ακολουθεί ασθμαίνοντας.

Χαρακτηριστικό της δημοσκόπησης στα πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι η τεράστια διαφορά με την οποία προηγείται ο Κώστας Μουτζούρης σε σχέση με υπόλοιπα πρόσωπα που αξιολογήθηκαν σε ενδεχόμενη συμμετοχή τους στις περιφερειακές εκλογές.

Όπως μέχρι τώρα δείχνει η κατάσταση ο Περιφερειάρχης έχει μεγάλες πιθανότητες επανεκλογής ενώ η δημοφιλία του βρίσκεται στα ύψη ακόμα και σε ψηφοφόρους αριστερών κομμάτων κάτι που προβληματίζει ιδιαιτέρως όσους θα βρεθούν απέναντί του.

 

 

 

Related posts

Μουτζούρης: Έως 60 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για τον εμπλουτισμό του υδροφόρου ορίζοντα στο Β. Αιγαίο

admin

Περιφέρεια Β. Αιγαίου: Πρόσκληση για τη συλλογή και φροντίδα ανεπιτήρητων ιπποειδών σε Λέσβο, Χίο, Σάμο

admin

Στάση Εργασίας στην ΠΕ Σάμου-Ικαρίας στις 14/5 ενάντια στις μετακινήσεις προσωπικού

admin

Συνεργασία Περιφέρειας & Συμβούλων Επιχειρήσεων για την ενίσχυση επενδύσεων στο Βόρειο Αιγαίο

admin

Επιστολή Διαμαρτυρίας Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας

admin

Δήλωση Περιφερειάρχη για την επέτειο των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης

admin

Τρεις Περιφέρειες, ένα όραμα: Υπεγράφη η Διακήρυξη της Κέρκυρας για τον βιώσιμο τουρισμό στα νησιά

admin

9 Μαΐου-Εκδηλώσεις εορτασμού των Εθνικών Αγώνων κατά του ναζισμού και του φασισμού

admin

Τοποθέτηση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για δημογραφικό και παράνομη μετανάστευση

admin