24/04/2026
Σαμιακά

Το βραβείο του καλύτερου “design” σε ξενοδοχείο δόθηκε στο Casa Cook της Σάμου

To βραβείο για τον καλύτερο σχεδιασμό έλαβε η νέα ξενοδοχειακή μονάδα της Σάμου casa cook  που βρίσκεται στην περιοχή Ποτοκάκι.

Πρόκειται για τον διαγωνισμό «Hotel Design Award»που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Το βραβείο του έγκριτου κλάδου στοχεύει σε ξενοδοχεία που ολοκληρώθηκαν και άνοιξαν στην Ευρώπη μεταξύ Ιανουαρίου 2021 και Ιουνίου 2022. Το βραβείο πηγαίνει σε ένα ξενοδοχείο που ξεχωρίζει μεταξύ των ανταγωνιστών του από άποψη αρχιτεκτονικής, σχεδιασμού και καινοτομίας, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για πολυτέλεια ή budget ξενοδοχείο, ξενοδοχείο αλυσίδας ή ιδιωτικής διαχείρισης, σύντομη ή μακρά διαμονή, ξενοδοχείο πόλης ή διακοπές συνοδεία.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου Μάνος Βαλής δήλωσε ότι για πρώτη φορά λαμβάνει ξενοδοχείο της Ελλάδας τέτοια διάκριση και ευχαρίστησε όλους όσους συντέλεσαν στην ολοκλήρωση και λειτουργία της μονάδας αλλά και τους εργαζόμενους σε αυτήν.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η Ε.Σ.Π.Ε.Ε. Σάμου στις εορταστικές εκδηλώσεις της 79 ΑΔΤΕ για τον Άγιο Γεώργιο

Εμπορικός Σύλλογος Σάμου: Πέντε χρόνια μετά τον σεισμό τα ετοιμόρροπα κτήρια απειλούν ανθρώπινες ζωές

Άγιος Γεώργιος: Διπλές εκδηλώσεις στη Σάμο για τον Προστάτη του Στρατού Ξηράς

Σκυλάκι εγκλωβισμένο σε πηγάδι στα παλιά βυρσοδεψεία Καρλοβάσου εντόπισαν τρεις τουρίστριες

Εργατικό Κέντρο Σάμου και ΑΔΕΔΥ: Απεργία και συγκεντρώσεις την Πρωτομαγιά σε Σάμο και Ικαρία

Ο σύλλογος «ΕυΠο» και ο Ιατρικός Σύλλογος Σάμου διοργανώνουν εσπερίδα για τον εμβολιασμό