20/04/2025
Σαμιακά

Το διπλοπαρκάρισμα, η ένταση και οι 43 κλήσεις σε αυτοκίνητα

Πραγματικό αλαλούμ επικρατεί στο αεροδρόμιο Αρίσταρχος ο Σάμιος, εξαιτίας των παράνομα παρκαρισμένων αυτοκινήτων. Αποτέλεσμα, να ταλαιπωρούνται  οι ταξιδιώτες που προσπαθούν να επιβιβαστούν αλλά και να δημιουργείται κυκλοφοριακό χάος.

Από την αρχή του χρόνου αρκετοί ήταν εκείνοι που παραπονέθηκαν για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο αεροδρόμιο , καθώς όχι μόνο δεν βρίσκουν θέση πάρκινγκ, αλλά και η διέλευση τους προς το αεροδρόμιο καθίσταται μια εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση, μια και ο δρόμος που οδηγεί στο χώρο του αεροδρομίου καταλαμβάνεται σε ώρες αιχμής και από τις δυο πλευρές του με σταθμευμένα αυτοκίνητα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των πολιτών.

Τα πράγματα φαίνεται ότι ξέφυγαν χθες Τετάρτη, διότι ταξιδιώτες είχαν  διπλοπαρκάρει τα αυτοκίνητα τους στον κεντρικό δρόμο μετά τη στροφή για το αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα πολλοί κινδύνευαν να χάσουν την πτήση τους και άλλοι στη μέση του δρόμου να διαπληκτίζονται, διότι κανείς δεν ήθελε να μετακινήσει εμπρός ή πίσω το αυτοκίνητο του όταν έκλεισε ο δρόμος .

2 άνδρες του ΑΤ Πυθαγόρειου ανταποκρίθηκαν άμεσα μετά από τηλεφωνήματα, και βρέθηκαν στο σημείο και επέβαλαν σε 43 παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα το χαμηλότερο χρηματικό ποσό που μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Samos24, αστυνομικοί του ΑΤ Πυθαγόρειου είναι αναγκασμένοι να τηρήσουν τον νόμο, και οι όποιοι θα βρίσκονται καθημερινά στο συγκεκριμένο σημείο για την προστασία των πολιτών αλλά και για την ομαλή προσέλευση του κόσμου στο αεροδρόμιο χωρίς να κινδυνεύουν να χάσουν την πτήση τους.

Όλη αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να αποφευχθεί εάν η Fraport που εκμεταλλεύεται το αεροδρόμιο είχε δώσει λύση με το παρκινγκ, διότι το πρόβλημα ταλαιπωρεί τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες.

Related posts

Έφτασε στη Σάμο το Άγιο Φως- Video

admin

Με κατάνυξη η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στην Ι.Μ. Σάμου

admin

Μεγάλη Παρασκευή στη Σάμο: Κατάνυξη και παράδοση στους Επιταφίους της Πόλης

admin

182 Κύπριοι θα γιορτάσουν το Πάσχα στη Σάμο – Η πρώτη πτήση της σεζόν

admin

Έναρξη του Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών για το 2025 στους Δήμους Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων

admin

Εργατική Πρωτομαγιά 2025: Απεργιακή Συγκέντρωση σε Σάμο και Ικαρία

admin

Μεταφορά Αγίου Φωτός σε Σάμο, Ικαρία, Φούρνους και Πάτμο το Μεγάλο Σάββατο

admin

Άγιο Φως: Η Σάμος δεν συμπεριλαμβάνεται στις προγραμματισμένες πτήσεις

admin

Απίστευτο στη Σάμο: Smartphone “νόμισε” ότι έγινε τροχαίο και κάλεσε το 112

admin