11/09/2026
Σαμιακά

Το «ευχαριστώ» του Αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού προς την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Σάμου

158777581_1332026717175288_2699786847022599672_o

Ο αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού Αντιναύαρχος, Στυλιανός Πετράκης, επέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Σάμου, για τις ενέργειες του συλλόγου στην επιχείρηση αποκόλλησης του Π/Π ΚΥΚΝΟΣ στα αβαθή της μαρίνας Πυθαγορείου.

Το «ευχαριστώ» του Αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού προς την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Σάμου

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Σάμου αναφέρει :

«Πέρασε σχεδόν ένας μήνας, μετά την προσάραξη του Π/Π ΚΥΚΝΟΣ στα αβαθή της μαρίνας Πυθαγορείου, το βράδυ της 10/02/2021.

Οι εθελοντές της Ομάδας με το διασωστικό μας σκάφος Albatross, ήταν εκεί όσες μέρες χρειάστηκαν για την ανέλκυση και μεταφορά του πλοίου, συνδράμοντας τους άνδρες του Πολεμικού Ναυτικού στο έργο τους.

Ευχαριστούμε τον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, για την επιστολή του! Όλες εκείνες τις μέρες νιώσαμε και νιώθουμε περήφανοι που σταθήκαμε δίπλα τους και θα το πράξουμε ξανά όταν χρειαστεί!».

Το «ευχαριστώ» του Αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού προς την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Σάμου

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Σάμου τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου

31 χρόνια από την ενθρόνιση του Μητροπολίτη Ευσεβίου

Σάμος: Έφτασαν 365 μετανάστες από την Κρήτη – Μεταφορά στη Ζερβού

Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης σε ηλικία 54 ετών

Στη Σάμο 319 άτομα από την Κρήτη για καταγραφή στη δομή της Ζερβού

Τροχαίο στο Παλαιόκαστρο Σάμου: Αγριόχοιρος έπεσε πάνω σε δίκυκλο, τραυματίστηκε ο οδηγός