10/09/2025
Σαμιακά

Το λιμάνι Καρλοβάσου στα γιορτινά του

Γράφει η Σταματία Ράπτη. 

Μπράβο στα παιδιά του νέου εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου Λιμένα Καρλοβάσου, τα οποία φρόντισαν να βγάλουν στην στεριά ένα καΐκι, να το στολίσουν και να το φωτίσουν απόψε.

Το Λιμάνι μας άλλαξε όψη και φυσικά αρωγός στις προσπάθειες τους και στον φωτισμό, τόσο του καϊκιού, όσο και της ευρύτερης περιοχής, ο Προεδρεύων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Δημήτρης Καραγιάννης, ο οποίος ήταν και παρών στην εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Καρλοβάσου κ. Αναστάσιος Καλατζής, αλλά απόντες οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι δεν φρόντισαν με την παρουσία τους να δώσουν κουράγιο στα παιδιά να συνεχίζουν τις δράσεις τους.

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά.

Related posts

Ζιφιός πάνω από τη θαλάσσια τάφρο της Ικαρίας

admin

ΣΑΕΚ Σάμου: Αιτήσεις για το έτος 2025-2026 έως 12 Σεπτεμβρίου

admin

Τουρκικά τουριστικά σκάφη αγκυροβολούν στη Σάμο λίγα μέτρα από τις ακτές

admin

Σεισμός 3,2 Ρίχτερ τα ξημερώματα στη Σάμο

admin

Φλώρα Τζεβρένη: «Δεν θα αρκεστούμε σε ψίχουλα πολιτικής – Θέλουμε πραγματική στρατηγική για το δημογραφικό»

admin

Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας – Η αξία της κίνησης για μια καλύτερη ζωή

admin

Καταγγελία του Συλλόγου Δασκάλων Σάμου για πιέσεις να συγχωνευτούν τμήματα

admin

Δήμητρα Θάνου: «Οι 57 ζωές δεν είναι αριθμοί» – Ηχηρό μήνυμα από το Καρλόβασι για τα Τέμπη

admin

Συγκεντρώσεις για τα Τέμπη σε Βαθύ και Καρλόβασι

admin