23.3 C
Σάμος
10/09/2025
Σαμιακά

Το Μαυρογένειο ΕΠΑΛ Σάμου για τις επιτυχίες των μαθητών του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024

Με την ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2024, η κοινότητα του ΕΠΑΛ Σάμου στέκεται περήφανη και ευγνώμον στους μαθητές της που διακρίθηκαν με τις υψηλές τους επιδόσεις. Η αριστεία αυτή είναι μια απόδειξη ότι ο σκληρός κόπος, η αφοσίωση και η πίστη στο όραμα του καθενός μπορούν να υπερβούν κάθε πρόκληση.

Σύμφωνα με τις περσινές βάσεις εισαγωγής, περισσότεροι από 6 μαθητές μας θα μπορούν να εισαχθούν στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ή άλλες  Πολυτεχνικές σχολές, και άλλοι περίπου 20 στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά ή άλλο πανεπιστήμιο της επιλογής τους.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους/στις μαθητές/τριες μας, Νεφέλη Κωνσταντινίδη που αρίστευσε σε όλα τα μαθήματα και σημείωσε 18790 μόρια, στο Δημήτρη Κουκουνίτσα που πέτυχε 17650 μόρια, τη Βασιλική Αντωνίου με 17640 μόρια και την Χριστίνα Κωστάκη με 17200 μόρια.

Από τα εξαιρετικά αποτελέσματα όλων των μαθητών μας διαπιστώνουμε ότι οι μαθητές που προσπάθησαν πραγματικά κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, πράγμα που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους. Αυτή η επιτυχία αποτελεί μια απόδειξη ότι η δουλειά και η αφοσίωση οδηγούν σε επιτυχίες και επιβραβεύει τη στοχευμένη προσπάθεια.

Αγαπητοί μαθητές, καθώς συνεχίζετε το ταξίδι σας προς την επαγγελματική εξέλιξη και την προσωπική ευημερία, να θυμάστε πως το Μαυρογένειο ΕΠΑΛ Σάμου θα παραμένει πάντα ένας τόπος υποστήριξης και έμπνευσης για εσάς. Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα επόμενα βήματά σας θα είναι γεμάτα επιτυχίες και καινοτόμες επιδιώξεις. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον καινούργιο κύκλο ζωής που ξεκινάτε. Προχωρήστε με τόλμη, δημιουργικότητα και την ίδια ακλόνητη θέληση που σας οδήγησε σε αυτή τη στιγμή της αριστείας.

Related posts

Ζιφιός πάνω από τη θαλάσσια τάφρο της Ικαρίας

admin

ΣΑΕΚ Σάμου: Αιτήσεις για το έτος 2025-2026 έως 12 Σεπτεμβρίου

admin

Τουρκικά τουριστικά σκάφη αγκυροβολούν στη Σάμο λίγα μέτρα από τις ακτές

admin

Σεισμός 3,2 Ρίχτερ τα ξημερώματα στη Σάμο

admin

Φλώρα Τζεβρένη: «Δεν θα αρκεστούμε σε ψίχουλα πολιτικής – Θέλουμε πραγματική στρατηγική για το δημογραφικό»

admin

Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας – Η αξία της κίνησης για μια καλύτερη ζωή

admin

Καταγγελία του Συλλόγου Δασκάλων Σάμου για πιέσεις να συγχωνευτούν τμήματα

admin

Δήμητρα Θάνου: «Οι 57 ζωές δεν είναι αριθμοί» – Ηχηρό μήνυμα από το Καρλόβασι για τα Τέμπη

admin

Συγκεντρώσεις για τα Τέμπη σε Βαθύ και Καρλόβασι

admin