18.9 C
Σάμος
01/06/2025
Σαμιακά

Το τμήμα Κομμωτικής του ΙΕΚ Σάμου στο Ειδικό Σχολείο

Το ΔΙΕΚ Σάμου με το τμήμα της ειδικότητας Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης   ξεκίνησε ένα κύκλο συνεργασίας με το ΕΕΕΕΚ Σάμου προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους μαθητές του σχολείου, την Παρασκευή στις 28/4/2018.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους καταρτιζόμενους του τμήματος και την καθηγήτρια τους Δήμητρα Αποστολοπούλου οι οποίοι πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους προσφέροντας υπέροχα χτενίσματα και κουρέματα στους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Σάμου αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα, κάθε υλικό και άυλο πόρο προκειμένου να υλοποιηθεί αυτή η δραστηριότητα.

Οι ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν δίνουν ακόμα μεγαλύτερη σημασία σε αυτή την σύμπραξη και συνεργασία. Ας αποτελέσει έναν πυρήνα ευαισθητοποίησης εντοπισμού προβλημάτων και ορθότερης καθοδήγησης για την αντιμετώπιση τους, αποφέροντας οφέλη στους ίδιους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και γενικότερα την τοπική κοινωνία.

Related posts

Στα «δίχτυα» του Λιμενικού Σάμου 22χρονος για ναρκωτικά – Ο σκύλος «ΝΕΔΑ» τον «κάρφωσε»

admin

Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις στη Σάμο: Μεγάλη ανταπόκριση και ελπίδα για επανάληψη της δράσης

admin

Blue Star Myconos: Σκηνές απίστευτου συνωστισμού στην Τήνο – Ταλαπωρία για προσκυνητές, αγανάκτηση στη ρεσεψιόν

admin

Βαρύ πρόστιμο και τελεσίγραφο στον Δήμο Ανατολικής Σάμου για τη συνεχιζόμενη ρύπανση στο Λιμάνι Βαθέος από τον Βιολογικό Καθαρισμό

admin

Erasmus+ στη Σάμο: Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση επενδύει στην εξωστρέφεια και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών

admin

Σάμος: Αύριο η εκδήλωση για το έγκλημα των Τεμπών – Ομιλητές Καρυστιανού, Ασλανίδης, Θάνου

admin

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου: «Ποιος απαξιώνει το νοσοκομείο, εμείς ή οι επιλογές της κυβέρνησης;»

admin

3.451.500 ευρώ για τον βιολογικό πόλεως Σάμου 

admin

Σε απόγνωση οι παραγωγοί της υπαίθριας αγοράς στη Σάμο: Ακατάλληλοι χώροι, απειλές προστίμων και αίτημα για άμεσες λύσεις

admin