16/09/2025
Ικαριακά

Το 3ο βραβείο σε μαθητικό διαγωνισμό απέσπασε το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Ραχών Ικαρίας

3ο βραβείο για την πρόταση “Το νερό από το Παρελθόν ως το Μέλλον” στη βαθμίδα του Λυκείου ανάμεσα σε 270 μαθητές και μαθήτριες, 80 εκπαιδευτικούς,36 σχολεία, 24 νησιά στον μαθητικό διαγωνισμό “Τα νησιά μας, Φάροι βιώσιμης ανάπτυξης” που διοργανώθηκε από το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων (ΔΑΦΝΗ) για τη διαμόρφωση μιας πρότασης για ένα έργο κοινής ωφέλειας για τον τόπο τους με βασικό γνώμονα την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή και τον μετριασμό των επιπτώσεών της.

Για την πρόταση το ∆ΑΦΝΗ σε συνεργασία µε το Δήμο Ικαρίας θα αναλάβει την εκπόνηση της αντίστοιχης µελέτης και τη γενικότερη ωρίµανση του έργου, ακολουθώντας συµµετοχικές διαδικασίες.

«Ο Δήμος Ικαρίας αγκαλιάζει και θα είναι παρών σε κάθε προσπάθεια που δίνει την ευκαιρία στους νέους και τις νέες του νησιού να σχεδιάσουν το μέλλον που ονειρεύονται για την Ικαριά μας!

Συγχαρητήρια

από καρδιάς στα Ικαριωτάκια μας που ως ενεργοί πολίτες του μέλλοντος μας δείχνουν το δρόμο για έναν καλύτερο κόσμο!

Συγχαρητήρια

στον εκπαιδευτικό-διευθυντή του σχολείου κ. Μ. Λαζαρίδη για την άξια και πολύτιμη καθοδήγησή του!» αναφέρει ο Δήμος.

Related posts

Ικαρία και Φούρνοι στο καθεστώς μειωμένου ΦΠΑ

admin

Ικαρία: Απόπειρα διάρρηξης σε εκκλησία – Συνελήφθησαν 65χρονος και δύο ανήλικοι

admin

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Ικαρία

admin

Iάσονας Ράμμος: Ο Αριστούχος του ΕΠΑΛ Ευδήλου που “σάρωσε” στις Πανελλήνιες με 19.120 Μόρια

admin

Συγχαρητήρια Επάρχου Ικαρίας στους μαθητές και μαθήτριες των Πανελληνίων

admin

Χίος: Έφτασαν οι εθελοντές από Ικαρία – Ενίσχυση στις μάχη με τις φλόγες

admin

Απίστευτη περιπέτεια ενήλικης μαθήτριας στην Ικαρία – Ζητείται παρέμβαση του Υπουργείου

admin

Δήμαρχος Ικαρίας προς Υπουργό: “Διατηρήστε και αναβαθμίστε την έδρα του Πρωτοδικείου στον Άγιο Κήρυκο

admin

Ράχες Ικαρίας | Αποστολή Κινητών Ιατρικών Μονάδων | 24 Μαΐου – 26 Μαΐου 2025

admin