30.5 C
Σάμος
30/07/2025
Ελλάδα

Τρίκαλα: 46χρονος αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του

Περιγραφή εικόνας

Ψυχολογικά προβλήματα επικαλείται ο 46χρονος που αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον 77χρονο πατέρα του, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, ύστερα από μεταξύ τους διαπληκτισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ώρες μετά τη φρικιαστική πράξη του, εντός του καταστήματος του θύματος, ο 46χρονος κάλεσε την αστυνομία και την ενημέρωσε για όσα είχαν συμβεί.

Όταν έφτασαν εκεί οι Αρχές βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εκτός από το κεφάλι, το οποίο βρισκόταν δίπλα στη σορό, ο δράστης είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ άνδρες της Αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες. Δεν αποκλείεται όσα συνέβησαν να συνέβησαν ακόμα και 48 ώρες πριν.

Ο ίδιος είπε στις Αρχές ότι έσφαξε τον πατέρα του αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους. Φάνηκε άλλωστε από τα στοιχεία ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς ο 77χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.

ert

Related posts

Παιδί ΑμεΑ ταξίδεψε σε γκαράζ ferry boat από Θάσο εν μέσω καύσωνα

admin

Ομολόγησε η Ειρήνη Μουρτζούκου τις δολοφονίες τριών βρεφών και της αδερφής της

admin

Πέθανε η δημοσιογράφος του ALPHA, Ηρώ Καριοφύλλη

admin

Ανυσία: «Δεν μπορώ να ζω σε ένα κράτος που τα θύματα πρέπει να κάνουν αίτηση για να καταθέσουν στον εφέτη ανακριτή»

admin

Έκτακτη σύσκεψη στη Χίο: «Πιθανή οργανωμένη εγκληματική ενέργεια οι πυρκαγιές», δηλώνει ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης

admin

Χίος: Τρία μέτωπα έκαψαν την πόλη και τα προάστιά της καθώς και τις παρυφές του Αίπους

admin

Δίμηνη προθεσμία για σεισμόπληκτους: Τι αλλάζει με τη νέα ΚΥΑ

admin

Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σάμου: Δις ισόβια στον 50χρονο που βίαζε τις ανήλικες κόρες του

admin

Τέλος χρόνου για τους ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων: «Βροχή» προστίμων από την Δευτέρα

admin