18/10/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Τροχαίο ατύχημα στη Χώρα

ΕΚΑΒ-1Α

Χθες  Παρασκευή (31-05-2019) σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην περιοχή της Χώρας στη Σάμο, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από 43χρονη ημεδαπή, εκτράπηκε της πορείας του, ανατράπηκε και προσέκρουσε σε στύλο ηλεκτροδότησης, με συνέπεια τον τραυματισμό της προαναφερόμενης οδηγού.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου.

Εντωμεταξύ, συνελήφθη, χθες (31-05-2019) στην περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ένας ημεδαπός, ηλικίας 37 ετών, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος, οδηγώντας δίκυκλο μοτοποδήλατο σε οδικό δίκτυο στην παραπάνω περιοχή, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, βρισκόμενος όπως διακριβώθηκε, υπό την επήρεια αλκοόλ.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου διενεργείται προανάκριση.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προσθέστε το samos24 στις προτιμώμενες πηγές της Google

Διαβάστε Επίσης

Η Αστυνομία της Σάμου τιμά τον Άγιο Αρτέμιο την Τρίτη στην Αγία Ειρήνη

Σύγκρουση σκαφών νοτιοδυτικά της Σάμου: Χειροπέδες στον 69χρονο Γερμανό κυβερνήτη

Κάνναβη αξίας άνω του 1 εκατ. ευρώ σε ιστιοφόρο στη Χίο

Λιμεναρχείο: Παράταση έως το 2027 για τις άδειες ταχύπλοων

Σύλληψη 61χρονου μετά από τροχαίο στην Αγία Ειρήνη

15 παραβάσεις στη Σάμο για μη χρήση κράνους σε 564 ελέγχους, οι 10 σε συνεπιβάτες