16.7 C
Σάμος
30/10/2025
Σαμιακά

Υποδοχή πρωτοετών φοιτητών του Τμήματός Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων

Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου με χαρά υποδεχτήκαμε τους νέους/ες προπτυχιακούς φοιτητές/τριες του Τμήματος Μηχανικών Π.Ε.Σ. για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής, καθηγητής Γεώργιος Κορμέντζας.

Η Πρόεδρος του Τμήματος, Καθηγήτρια Μαρία Καρύδα παρουσίασε τη φιλοσοφία, τη δομή, τους στόχου και τις προσφερόμενες κατευθύνσεις του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών.

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν τα εργαστήρια του Τμήματος από τους καθηγητές κ.κ. Ι. Χαραλαμπίδη, Ε.Σταματάτο και Ε. Καλλίγερο.

Τέλος, έγινε αναλυτική παρουσίαση των υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης από την κα Βάσω Γουβάλα, υπεύθυνη του Παραρτήματος Βιβλιοθήκης Σάμου καθώς και του Συμβουλευτικού Σταθμού από την ψυχολόγο κα Ντέπυ Τσουβαλά.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλή αρχή και ένα εποικοδομητικό ακαδημαϊκό έτος!

Related posts

Νεκρή μεσογειακή φώκια εντοπίστηκε νότια της Σάμου

admin

Ανοιχτή επιστολή του Τ.Ε.Ε. Σάμου προς τον Πρωθυπουργό: «Στον επόμενο, μεσαίας ή μεγάλης έντασης σεισμό στη Σάμο θα γίνει μακελειό»

admin

Συγκινεί ο πατέρας της 11χρονης Καλλιόπης από τη Σάμο: «Η βοήθειά σας είναι υπέρ αρκετή»

admin

Βράβευση μαθητών από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία Σάμου την Κυριακή 2 Νοεμβρίου

admin

Το πιο όμορφο «ΟΧΙ» ειπώθηκε από εννέα παιδιά στον Πλάτανο Σάμου

admin

Με περηφάνια και συγκίνηση ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στη Σάμο

admin

Σεισμός 6,2 Ρίχτερ στη δυτική Τουρκία – Έγινε αισθητός σε Λέσβο, Χίο και Σάμο

admin

Οκτώ ευρωπαϊκά πανεπιστήμια στη Λέσβο για τη Σύνοδο ERUA 2025

admin

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΣ Σάμου

admin