27.9 C
Σάμος
30/07/2025
Σαμιακά

Φέτος τα Χριστούγεννα η Γερμανία «γιορτάζει» με σαμιώτικο κρασί!

Περιγραφή εικόνας

Πολλαπλασιαστικές δράσεις προώθησης των κρασιών του ΕΟΣ Σάμου  και μάλιστα με το… «μαγικό» αριθμό 42 επιχειρούνται στη Γερμανία αυτήν την περίοδο, με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο!

Στα καταστήματα ειδών τροφίμων και ελληνικής γαστρονομίας ANNA FEINKOST που είναι χωροθετημένα στις εισόδους υπερμάρκετ τροφίμων σε 42 σημεία στη Γερμανία, ως ξεχωριστό «χριστουγεννιάτικο δώρο» προτείνονται στους καταναλωτές, δυάδες με σαμιώτια κρασιά!

Samos Nectar, Μοσχάτο Άσπρο, Samos Vin Doux, Ψηλές Κορφές, Samena και Selana αποτελούν τους καλύτερους συνοδούς στις εκλεκτές γεύσεις και τα επιλεγμένα ελληνικά είδη που πωλούνται στην αλυσίδα καταστημάτων Anna Feinkost.

H  προωθητική αυτή δράση, η οποία βρίσκει θερμή ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό της Γερμανίας επιχειρείται από κοινού με τα «Ελληνικά Κελάρια Α.Ε», λειτουργώντας πολλαπλασιαστικά στους λάτρεις του σαμιώτικου κρασιού αλλά και σε νέους φίλους των μαγευτικών αρωμάτων που κουβαλούν μαζί τους  τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου.

Φέτος τα Χριστούγεννα η Γερμανία «γιορτάζει» με σαμιώτικο κρασί!

Related posts

Σκανδιναβικά ΜΜΕ αποθεώνουν τη Σάμο: Ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης

admin

H μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Καλλινίκου εορτάστηκε στον Άγιο Χαράλαμπο Βαθέος Σάμου

admin

ΔΣΕ Σάμου: Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού

admin

Οργή αγροτών στη Σάμο: Οι αγριόχοιροι καταστρέφουν τους αμπελώνες, η Πολιτεία απούσα

admin

Ξεκινά ο Τρύγος στη Σάμο

admin

Ολοκληρώθηκαν οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στη Παναγιά του Κοτσικά

admin

Πρόγραμμα 4ου Ψεκασμού Κουνουπιών 2025: Δήμοι Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων

admin

Δεν έδεσε στο Καρλόβασι το «Διαγόρας»

admin

Σύλληψη 40χρονου αλλοδαπού στη Σάμο για ψευδή κατάθεση

admin