20/08/2026
Περιφερειακά

Χαρές για την οικογένεια Μουτζούρη

περ_0

Χαρές για την οικογένεια Μουτζούρη καθώς παντρεύτηκε το Σάββατο η Μάγδα Μουτζούρη τον εκλεκτό της καρδιάς της Βασίλη στην Ιερά Μονή του Ταξιάρχη Μανταμάδου Λέσβου.

Χαρούμενοι για την κόρη τους, ο Κωνσταντίνος και η Δήμητρα Μουτζούρη, απόλαυσαν την κάθε στιγμή του γάμου.

Χαρές για την οικογένεια Μουτζούρη

Ο Περιφερειάρχης ανήρτησε φωτογραφία με την μονακριβή του κόρη, φορώντας ένα λιτό αλλά με έντονο το ελληνικό στοιχείο νυφικό, ενώ η σύζυγος του Δήμητρα με ανάρτηση της έγραψε. «Ιερά Μονή των Ταξιαρχών Μανταμάδου Λέσβου. Ο κόσμος λιγοστός η Εκκλησία όμως πλημμύρισε απο συγκίνηση και δάκρυα αγάπης. Να χαιρόμαστε τη Μαγδαλινή και τον Βασίλη μας. Ο Θεός ας είναι πάντα μαζί τους κι ο Ταξιάρχης δίπλα τους ».

 

Βίον ανθόσπαρτον!

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Την Παρασκευή ξεκινά ο 3ος ψεκασμός δακοκτονίας σε επτά περιοχές

Τελευταίο αντίο αύριο στον Δημήτρη Καρύδη, μεσίστιες οι σημαίες στα κτίρια της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Αναβάλλεται η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου σε ένδειξη πένθους για τον Δήμαρχο Φούρνων Δημήτρη Καρύδη

Αναβαθμίζεται ο οδοφωτισμός της Σάμου: 136 νέα φωτιστικά σε δέκα περιοχές

Σπιρομετρήσεις στο προσωπικό της Π.Ε. Σάμου για την πρόληψη αναπνευστικών προβλημάτων

Στη Ρόδο συναντώνται οι Περιφερειάρχες των τεσσάρων νησιωτικών Περιφερειών, υπογράφουν τη «Διακήρυξη της Κέρκυρας»