27.8 C
Σάμος
08/09/2025
Σαμιακά

Χρυσό Μετάλλιο για τον Σαμιώτη Αθλητή του Tang Soo Do Γιάννη Πατηνιώτη

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Γιάννη Πατηνιώτη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Tang Soo Do που πραγματοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ο Σαμιώτης αθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο τόσο στις φόρμες όσο και στο sparring, αποδεικνύοντας την άριστη προετοιμασία και την αφοσίωσή του στο άθλημα.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί τιμή για τον ίδιο, αλλά και για τον προπονητή του, master Κώστα Γαλιώτη, καθώς και για ολόκληρη την ομάδα των δασκάλων και master του Tang Soo Do στη Σάμο. Οι προσπάθειές τους και η συνεχής υποστήριξη απέδωσαν καρπούς, ανεβάζοντας τον Πατινιώτη στην κορυφή του παγκόσμιου αθλητισμού στο Tang Soo Do.

Συγχαρητήρια στον Γιάννη Πατηνιώτη για την εξαιρετική του απόδοση και στην ομάδα του για την πολύτιμη υποστήριξη και καθοδήγηση.

Related posts

Φλώρα Τζεβρένη: «Δεν θα αρκεστούμε σε ψίχουλα πολιτικής – Θέλουμε πραγματική στρατηγική για το δημογραφικό»

admin

Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας – Η αξία της κίνησης για μια καλύτερη ζωή

admin

Καταγγελία του Συλλόγου Δασκάλων Σάμου για πιέσεις να συγχωνευτούν τμήματα

admin

Δήμητρα Θάνου: «Οι 57 ζωές δεν είναι αριθμοί» – Ηχηρό μήνυμα από το Καρλόβασι για τα Τέμπη

admin

Συγκεντρώσεις για τα Τέμπη σε Βαθύ και Καρλόβασι

admin

Συμβάσεις για δύο ειδικευόμενους ιατρούς στο Νοσοκομείο Σάμου

admin

Με 2.029 διαμένοντες στη ΚΕΔ , η Σάμος «κρατά τη μερίδα του λέοντος» στο μεταναστευτικό

admin

Σάμος: Τραυματισμός νεαρής τουρίστριας στους καταρράκτες Ποταμιού

admin

Το STEP ταξιδεύει σε Σάμο και Ικαρία

admin