02/07/2026
Σαμιακά

Χρυσό Μετάλλιο για τον Σαμιώτη Αθλητή του Tang Soo Do Γιάννη Πατηνιώτη

FB_IMG_1720860895022

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Γιάννη Πατηνιώτη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Tang Soo Do που πραγματοποιήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ο Σαμιώτης αθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο τόσο στις φόρμες όσο και στο sparring, αποδεικνύοντας την άριστη προετοιμασία και την αφοσίωσή του στο άθλημα.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί τιμή για τον ίδιο, αλλά και για τον προπονητή του, master Κώστα Γαλιώτη, καθώς και για ολόκληρη την ομάδα των δασκάλων και master του Tang Soo Do στη Σάμο. Οι προσπάθειές τους και η συνεχής υποστήριξη απέδωσαν καρπούς, ανεβάζοντας τον Πατινιώτη στην κορυφή του παγκόσμιου αθλητισμού στο Tang Soo Do.

Συγχαρητήρια στον Γιάννη Πατηνιώτη για την εξαιρετική του απόδοση και στην ομάδα του για την πολύτιμη υποστήριξη και καθοδήγηση.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ενισχύεται με 13 πυροσβέστες η Σάμος και η Ικαρία, 38 θέσεις συνολικά στο Βόρειο Αιγαίο

Χωρίς ρεύμα μένουν τα ξημερώματα της Κυριακής Σάμος Φούρνοι και Θύμαινα

Υποχώρησαν 22,5% οι αφίξεις από την Τουρκία στη Σάμο τον Ιούνιο, ανακάμπτει ο Ιούλιος

Αποχή διαρκείας στα ΚΕΠ από 2 Ιουλίου για τις διαδικασίες Μεταφορών

«Η 30ή Ιουνίου δεν ήταν δέσμευση αλλά αρχική εκτίμηση» απαντά η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σάμου για Αιμοδυναμική Μονάδα και Μαγνητικό Τομογράφο

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου καταγγέλλει τη μη εγκατάσταση της Αιμοδυναμικής Μονάδας